Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Proimos

Proimos

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Rustikt lägenhetshotell i Gerani
Detta lägenhetshotell består av två byggnader, den ena med en- och tvårumslägenheter och den andra med större lägenheter. Byggnaderna är omgivna av en välskött, härligt grönskande trädgård som även innehåller en pool med tillhörande bar. Baren serverar svalkande drinkar och enklare rätter. Hotellet har ett lugnt läge en bit ifrån huvudgatan. Buss- och taxistation, matbutik och två populära restauranger finns inom fem minuter ifrån hotellet. Ca 100 m bort ligger en liten klapperstenstrand och ytterligare en bit bort finns en större sandstrand med solstolar.

Lägenheterna
Trevliga, rymliga och inbjudande lägenheter inredda med ljusa textilier och möbler i mörkt trä.
Enrumslägenheter/ studio (ca 28-30 kvm) för upp till tre personer. Ett sovrum (två enkelsängar) med en kokhörna.
Tvårumslägenheter (ca 40 kvm) för upp till fyra personer. Ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med extrabäddar och kokhörna.
Trerumslägenheter (ca 45 kvm) för upp till fem personer. Två sovrum och ett vardagsrum med kokhörna.
Maizonettrum (ca 65 kvm) är en etagelägenhet för upp till fem personer. Ett sovrum, vardagsrum med två sängar och soffa samt kokhörna.
Alla lägenheter har telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong eller markterrass (några lägenheter har två). Kokhörna med två kokplattor, litet kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn och enkel köksutrustning. Badrummen har badkar med dusch (två rum med duschkabin), toalett och hårtork.
Luftkonditionering kostar ca 40 €/vecka för studios & tvårumslägenheter och 80 €/vecka för trerumslägenheter & maizonetterum.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Totalt 17 lägenheter fördelat på två byggnader. Ingen hiss. Uttagsautomat finns ca 100 m ifrån hotellet och en större mataffär finns ca 50 m bort.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( alla )
  • Kassafack på rummet ( ca 10 €/vecka )
  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Gerani, Chania, Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 61126

GOOGLE REMARKETING CODE