Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Heleni Beach Hotel

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***  

Enkelt men trevligt
Hotellet ligger trevligt till i närheten av strandpromenaden med gott om mysiga tavernor i omgivningarna. Här råder en trevlig och avslappnad atmosfär. De allmänna utrymmena är modernt inredda. Vid poolen finns en bar som serverar svalkande drinkar och enklare tilltugg. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa standardrum (ca 20 kvm) för två personer, inredda i varma färger.
Alla rum har två enkelsängar, klinkergolv, kylskåp, vattenkokare, tv (lokala kanaler), hårtork och balkong eller markterrass. Badrum med duschhörna eller badkar med dusch och toalett. Rummen är av varierande standard. Luftkonditionering kostar ca 2 euro/dag.

Övrigt
Turistområde med trafik och ljud från överflygande flygplan som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 33 rum. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns mitt emot hotellet.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

  • Bar, utomhus ( poolbar )
  • À la carte

Pooler

  • Pool
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE