detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Labranda Blue Bay Resort All Inclusive

Säsong:

Familjehotell bredvid mindre vattenpark
Hotellet passar familjer som vill bo lugnt till, med strandläge och gott om utrymme för lek och bus. Hotellområdet är stort och här finns gott om faciliteter, bl.a. ett Spa med inomhuspool, bastu, gym, bordtennis, tennis, lekplats, beachvolleyboll, vattensporter samt ett aktivitetsteam som ordnar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Det finns flera pooler i den stora trädgården. Hotellet har ett par barer, bufférestaurang och två à la carterestauranger. På andra sidan gatan från hotellet finns en mindre vattenpark med fem större vattenrutschkanor, två pooler, ett vattenlekområde med mindre vattenrutschkanor för små barn, samt servering*. Hotellet ligger lugnt till i ett område där det mest finns större All inclusive-hotell, ett fåtal restauranger och någon butik. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rummen i huvudbyggnaden är trevliga inredda i ljusa färger. Superior standardrum (ca 25 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två separata sängar samt möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddsoffa. Familjerum (ca 27 kvm) för upp till fyra personer (var av minst ett barn under 12 år). Dessa rum är inredda som superior standardrum men består av två sovrum (en dubbelsäng eller två separata sängar) med en dörr emellan och ett gemensamt badrum. Superior familjerum (ca 35 kvm) är en rymligare variant av familjerummen. Alla rum har klinkergolv, litet kylskåp, telefon, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork.
Rummen i Gardenbyggnaden är något enklare inredda. Dessa rum har ett lugnare läge och omgivna av grönska. Gardenbyggnaden ligger ca 200 m ifrån huvudbyggnaden och har en egen matsal. Standardrum (ca 22 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två separata sängar. Familjerum (ca 26 kvm) för upp till fyra personer (varav minst två barn under 12 år). Dessa rum består av två sovrum med en halv vägg emellan och ett badrum. Rummen i annexbyggnaden har duschkabin. Samtliga rum är relativt små.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Ljud från överflygande flygplan samt från hotellets poolområde och underhållning kan uppfattas som störande. Byggt 1978/88, renoverat 2009 samt 2016/17 (Garden-byggnaden). Totalt 475 rum fördelat på en huvudbyggnad, en annexbyggnad (Garden) och ett flertal radhusliknande längor (bungalows). Hiss finns endast i huvudbyggnaden, de andra byggnaderna har endast en eller två våningar. Gardenbyggnaden ligger ca 200 m ifrån huvudbyggnaden. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Wifi i allmänna utrymmen (gratis). Kassafack finns i rummen mot kostnad (prisuppgift saknas), luftkonditionering är gratis. Luftkonditioneringen i huvudbyggnaden är centralstyrd och brukar vara igång mitten av juli-mitten av sept. med tidsbegränsningar. *Mat och dryck på vattenparken mot kostnad.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )
  • Hiss ( 2 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i allmänna utrymmen )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool
  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning