Labranda Blue Bay Resort All Inclusive

https://www.detur.se/static/rhodes_labranda_blue_bay_resort_s_labran/rhodes_labranda_blue_bay_resort_s_00_labran.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****

Familjehotell bredvid mindre vattenpark
Hotellet passar familjer som vill bo lugnt till, med strandläge och gott om utrymme för lek och bus. Hotellområdet är stort och här finns gott om faciliteter, bl.a. ett Spa med inomhuspool, bastu, gym, bordtennis, tennis, lekplats, beachvolleyboll, vattensporter samt ett aktivitetsteam som ordnar lekar, motionspass och underhållning dagligen. Det finns flera pooler i den stora trädgården. Hotellet har ett par barer, bufférestaurang och tre à la carterestauranger. På andra sidan gatan från hotellet finns en mindre vattenpark med fem större vattenrutschkanor, två pooler, ett vattenlekområde med mindre vattenrutschkanor för små barn, samt servering*. Hotellet ligger lugnt till i ett område där det mest finns större All inclusive-hotell, ett fåtal restauranger och någon butik. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rummen i huvudbyggnaden är trevliga inredda i ljusa färger. I anslutning till huvudbyggnaden finns även ett par radhusliknande längor. Rummen här räknas till huvudbyggnaden. Var man blir placerad meddelas vid ankomst till hotellet.
Superior standardrum (ca 25 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddsoffa.
Familjerum (ca 27 kvm) för upp till fyra personer (var av minst ett barn under 12 år). Dessa rum är inredda som superior standardrum men består av två sovrum (en dubbelsäng eller två enkelsängar) med en dörr emellan och ett gemensamt badrum.
Superior familjerum (ca 35 kvm) är en rymligare variant av familjerummen. Dessa rum har en något äldre inredning än övriga rum i huvudbyggnaden.
Alla rum har klinkergolv, litet kylskåp, telefon, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork.
Rummen i Gardenbyggnaden är något enklare inredda. Dessa rum har ett lugnare läge och omgivna av grönska. Gardenbyggnaden ligger ca 200 m ifrån huvudbyggnaden och har en egen matsal.
Standardrum (ca 22 kvm) för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar.
Familjerum (ca 26 kvm) för upp till fyra personer (varav minst två barn under 12 år). Dessa rum består av två sovrum med en halv vägg emellan och ett badrum. Badrummen i annexbyggnaden har badkar med dusch (ett fåtal familjerum har duschkabin). Samtliga rum är relativt små.
Luftkonditionering ingår i rummen, i huvudbyggnaden är denna centralstyrd och brukar vara igång mitten av juli-mitten av sept. med tidsbegränsningar.

Övrigt
Turist/strandområde med lokal trafik. Ljud från överflygande flygplan samt från hotellets poolområde och underhållning kan ibland uppfattas som störande. Totalt 475 rum fördelat på en huvudbyggnad, en annexbyggnad (Garden) och ett flertal radhusliknande längor (bungalows). Hiss finns endast i huvudbyggnaden, de andra byggnaderna har endast en eller två våningar. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns mot deposition. *Mat och dryck i vattenparken är mot kostnad.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool
  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Ialyssos Beach, Rhodes 85101

Telephone

:+302241091131

Fax

:+302241091134

E-post

:infobluebay@labranda.com