Lägenheter Anixis

https://www.detur.se/static/rhodes_anex_apart_s_anix/rhodes_anex_apart_s_00_anix.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***  

Litet och familjärt
Ett välskött litet lägenhetshotell som ligger efter huvudgatan i Ialyssos. Hotellets ägare månar verkligen om sina gäster vilket gör att många återkommer. Poolområdet med separat barnpool omges av en välskött trädgård med en härlig gräsmatta och en liten lekplats. Hotellet har även en bar, frukostmatsal, biljard och en liten kiosk. Någon gång i veckan under högsäsong ordnas det ”Grekisk afton”. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, enkelt inredda lägenheter (något slitna). Enrumslägenheter/studio (ca 24 kvm) för två personer. Ett sovrum med en dubbelsäng samt en kokhörna. Trerumslägenheter (ca 42 kvm) för fyra personer. Två sovrum med separata sängar och ett vardagsrum med kokhörna. Endast det ena sovrummet har luftkonditionering. Alla lägenheter har telefon, klinkergolv och balkong. Kokhörna med två kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Badrum med badkar med dusch (trerumslgh.) eller duschhörna (studio), toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik, ljud från folkliv och överflygande flygplan som kan uppfattas som störande. Byggt år 2000, renoverat 2010. Totalt 25 lägenheter i två byggnader. Gratis wifi över hela hotellet. Kassafack på rummen kostar ca 2 euro/dag, luftkonditionering kostar ca 49 euro/vecka (nov-17).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2000 )
  • Renoverat ( 2010 last renovation )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:34 Iraklidon Street, Ialysos Rhodes

Telephone

:+30 22410 91 857

Fax

:+30 22410 94032

E-post

:anixishotel@hotmail.com