Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Kassandra

Kassandra

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Lägenhetshotell där man trivs
Kassandra är ett populärt lägenhetshotell som ligger omgivet av lokalbefolkningens vackra hus, i utkanten av Ialyssos. Anläggningen består av flera byggnader som omger ett relativt litet men trevligt poolområde. Det är gångavstånd till både centrum och strand. På området finns flera barer, en à la carterestaurang, ett litet men fint Spa med bl.a. bastu, biljard, spelhörna och en lekplats. Hotellet har ett ganska lugnt läge och stämningen är avslappnad och uppsluppen. Hotellet drivs av en familj som gör allt för att man ska känna av den grekiska gästvänligheten. Någon gång i veckan under högsäsong anordnas underhållning eller temamiddag. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Rymliga, ljusa och trevliga lägenheter, ganska enkelt inredda.
Enrumslägenheter (studio, ca 30 kvm) för två personer med kokhörna. Möjlighet till en extrabädd.
Tvårumslägenheter (ca 45 kvm) för upp till fem personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna, där det finns möjlighet till tre extrabäddar.
Alla lägenheter har enkelsängar eller dubbelsäng, klinkergolv, tv (lokala kanaler), hårtork och balkong eller markterrass. Kokhörnan med två kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Badrum med duschhörna eller badkar med dusch (ett fåtal lägenheter) och toalett. Luftkonditionering kostar ca 7 euro/dag (sep-18). Rummen är av varierande standard.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Ljud från överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Totalt 143 rum fördelat på fem byggnader. En byggnad saknar hiss. Poolhandduk finns mot deposition. Uttagsautomat finns i hotellets lobby.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt
Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( ca 18 €/vecka )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 2 )
  • Bar, utomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang
  • À la carte

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Rimini 1 85101 Ialysos, Rhodes

Telephone

:0030 22410 94236

GOOGLE REMARKETING CODE