detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Kassandra

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***  

Lägenhetshotell där man trivs
Kassandra är ett populärt lägenhetshotell som ligger i utkanten av Ialyssos, omgivet av lokalbefolkningens vackra hus. Anläggningen består av flera byggnader som omger ett relativt litet men trevligt poolområde. Det är gångavstånd till både centrum och strand. På området finns flera barer, en à la carterestaurang, ett litet men fint Spa med bl.a bastu och hamam,  biljard, spelhörna och en lekplats. Hotellet har ett ganska lugnt läge och stämningen är avslappnad och uppsluppen. Hotellet drivs av en familj som gör allt för att man ska känna av den grekiska gästvänligheten. Någon gång i veckan under högsäsong anordnas underhållning eller temamiddag. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Rymliga, ljusa och trevliga lägenheter, ganska enkelt inredda.
Enrumslägenheter (studio, ca 30 kvm) för två personer med kokhörna. Möjlighet till en extrabädd.
Tvårumslägenheter (ca 45 kvm) för upp till fem personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna, där det finns möjlighet till tre extrabäddar.
Alla lägenheter har separata sängar, klinkergolv, tv (lokala kanaler), hårtork och balkong eller markterrass. Kokhörnan med två kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Badrum med duschhörna eller badkar med dusch (ett fåtal lägenheter) och toalett. Rummen är av varierande standard.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Ljud från överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 1989-2010, löpande renoveringar. Totalt 143 rum fördelat på fem byggnader. En byggnad saknar hiss. Wifi finns gratis i lobbyn & rummen. Poolhandduk finns mot deposition. Kassafack på rummen kostar 18 euro/vecka, luftkonditionering kostar ca 7 euro/dag (apr-18). Uttagsautomat finns i hotellets lobby.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • À la carte
  • Bar, inomhus ( 2 )
  • Bar, utomhus ( poolbar )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning