detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Belair Beach

Säsong:

Hotell med utsikt över den fina stranden
Hotellet ligger precis vid den fina stranden som leder hela vägen in till Rhodos stad. Hotellet passar dem som vill bo nära stranden för att kunna njuta av sol och bad. Här råder en trevlig och avslappnad atmosfär. I Ixia finns ett bra utbud av restauranger och butiker och det går snabbt att och enkelt att ta sig in till Rhodos stad om man vill ha tillgång till ett rikt nattliv, shopping eller kultur. Hotellet har ett bra poolområde. På hotellet finns även en bar, en bufférestaurang, tennisbana, biljard och bordtennis. Någon gång i veckan under högsäsong anordnas det underhållning. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Klassiskt inredda rum i ljusa färger. Standardrum för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, litet kylskåp, satellit-tv, hårtork och balkong. Badrum med duschkabin eller badkar med dusch och toalett.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 1974, renoverat 2016. En byggnad med 165 rum. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Wifi finns gratis över hela hotellområdet. Poolhandduk finns mot deposition. Solstolar på stranden är mot kostnad. Kassafack på rummen kostar ca 16 euro/vecka (aug-17), luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 2 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( All over hotel )
  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
: Mot betalning