detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Rodos Palace

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Välkänt hotell med bra läge
Rodos Palace är ett välkänt hotell och passar dem som vill ha ett förstklassigt boende med många faciliteter. Dess höga huvudbyggnad är ett väl synligt landmärke efter kusten. Hotellet består av en huvudbyggnad och ett flertal mindre byggnader ”Garden wing” som ligger lummigt inbäddade av grönska i ett område bakom huvudbyggnaden. I trädgården finns även en stor, vacker glaskupol som rymmer en inomhuspool. Hotellet har flera barer, buffé- och à la carterestauranger, Spa, gym, bastu, biljard, bordtennis, två tennisbanor, lekplats och ett stort aktivitetsteam som ordnar lekar och underhållning dagligen. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga, ljusa och bekväma rum, traditionellt inredda. Standardrum i huvudbyggnaden (ca 30 kvm) för två personer med två separata sängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd. Standard towerrum (ca 30 kvm) ligger även de i huvudbyggnaden. Dessa rum är nyrenoverade och har en modernare inredning. Havsutsikt mot tillägg. Bungalow svit (ca 65 kvm) för upp till fyra personer. Dessa rum ligger i den s.k. Garden Wing” och består av ett sovrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa, samt ett badrum. Alla rum har heltäckningsmatta (huvudbyggnaden), klinker- eller laminatgolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon, hårtork och balkong eller markterrass (ej huvudbyggnad). Badrum med badkar med dusch eller duschkabin (ett fåtal) och toalett.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 1974 & 1993, renoverat 2009 (garden wing). Totalt 785 rum fördelat på en huvudbyggnad och ett flertal radhusliknande längor ”Garden wing” (bungalows). Boende i Garden wing har ca 400 m till faciliteterna i huvudbyggnaden. Konferensmöjligheter. En gata går mellan hotellet och stranden. Det finns en tunnel under denna gata för att man ska slippa korsa den. Solstolarna på stranden mot kostnad. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns gratis i allmänna utrymmen. En uttagsautomat finns ca 50 m bort. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. Vårdad klädsel gäller i restaurangerna på kvällen. För män gäller långbyxor, inga shorts, T-shirts eller badsandaler.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Kassafack i receptionen
  • Kassafack på rummet
  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Inomhuspool
  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning