Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Sentido Ixian All Suites

Sentido Ixian All Suites

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***** 

Vuxenhotell med strandläge
Sentido Ixian All Suites är en del av Sentido Ixian Grand vilket man delar alla faciliteter med. Det består av fyra byggnader som ligger lite avskilt till vid sidan av Sentido Ixian Grands huvudbyggnad. Inredning och design känns modern, lyxig och väl genomtänkt. Framför den stora huvudbyggnaden finns ett stort härligt poolområde som består av två pooler, varav en med saltvatten, samt en jacuzzihörna. Flera av rummen på All Suites har dessutom tillgång till privata pooler. Det finns flera barer och restauranger på hotellet, både en lobby- och en poolbar, en bufférestaurang samt två à la carterestauranger (en för lunch och en för middag). Det finns en Spa-avdelning och personal som ordnar aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.
Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Rummen
Smakfulla, moderna och ljust inredda rum.
Premiumrum (ca 30 kvm) för två personer. Dessa rum har möblerad balkong med utsikt mot den lummiga trädgården. Badrum med duschkabin, jacuzzi, toalett och hårtork.
Premiumrum med poolaccess (bokas som premium swim up garden view, ca 33 kvm) för två personer. Dessa rum har privat eller delad pool med direktaccess från rummet. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
Svit med egen pool (bokas som grand suite private pool, ca 46 kvm) för två personer. Sviterna har en sittdel med soffa och en terrass med solsängar och privat pool. Badrum med jacuzzibadkar med dusch, toalett och hårtork.
Alla rum har en dubbelsäng, klinkergolv, minibar (mot kostnad), satellit-tv, CD- & DVD-spelare, telefon, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och badrock & tofflor. Vissa rum har en nivåskillnad med två trappsteg. Det finns rum som inte har någon badrumsdörr. Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan ibland uppfattas som störande. Totalt 102 rum fördelat på fyra byggnader. Poolhandduk finns att låna. Solstolarna på stranden är gratis för hotellets gäster. En uttagsautomat finns ca 300 m bort. Vårdad klädsel gäller i restaurangerna på kvällen. För män gäller långbyxor, ej shorts, T-shirts eller badsandaler.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2008 )
  • Renoverat ( 2018 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2-3 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:EL. VENIZELOU 1 (SIDE ROAD) - IXIA BEACH

Telephone

:00302241092944

GOOGLE REMARKETING CODE