detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Sentido Ixian All Suites

Säsong:

Vuxenhotell med strandläge
Sentido Ixian All Suites är en del av Sentido Ixian Grand vilket man delar alla faciliteter med. Det består av fyra byggnader som ligger lite avskillt till vid sidan av Sentido Ixian Grands huvudbyggnad. Inredning och design känns modern, lyxig och väl genomtänkt. Framför den stora huvudbyggnaden finns ett stort härligt poolområde som  består av två pooler, varav en med saltvatten, samt en jacuzzihörna. Flera av rummen på All Suites har dessutom tillgång till privata pooler. Det finns flera barer och restauranger på hotellet, både en lobby- och en poolbar, en bufférestaurang samt två à la carterestauranger (en för lunch och en för middag). Det finns en Spa-avdelning och personal som ordnar aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.
Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Rummen
Smakfulla, moderna och ljust inredda rum. Premiumrum, ca 30 kvm, för två personer. Dessa rum har möblerad balkong med utsikt mot den lummiga trädgården. Premiumrum med poolaccess (bokas som premium swim up garden view), ca 33 kvm, för två personer. Dessa rum har privat eller delad pool med direktaccess från terrassen. Svit med egen pool, ca 46 kvm, (bokas som grand suite private pool) för två personer. Sviterna har en sittdel med soffa och en terrass med solsängar och privat pool. Alla rum har en dubbelsäng, klinkergolv, minibar (mot kostnad), satellit-tv, CD- & DVD-spelare, telefon, vattenkokare med te- & kaffetillbehör och badrock & tofflor. Badrum med duschkabin, jacuzzi, toalett och hårtork. Vissa rum har en nivåskillnad med två trappsteg. Flera av rummen har en relativt öppen planlösning mellan badrum och sovrum.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 1979, renoverat 2008. Totalt 69 rum fördelat på fyra byggnader. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns gratis över hela hotellområdet. Solstolarna på stranden är gratis för hotellets gäster. En uttagsautomat finns ca 300 m bort. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. Vårdad klädsel gäller i restaurangerna på kvällen. För män gäller långbyxor, inga shorts, T-shirts eller badsandaler.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2-3 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela området )
  • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool ( en pool med saltvatten )

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning