detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Sentido Ixian Grand All Inclusive

Hotell Sentido Ixian Grand All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Stilsäkert vuxenhotell
I utkanten av Ixia, mitt på stranden ligger detta eleganta hotell. Hotellet känns modernt och stilrent i sin arkitektur och inredning. I mitten av hotellområdet, med fantastisk utsikt över havet, ligger ett härligt poolområde. Detta består av två pooler, varav en med saltvatten, och en jacuzzihörna. Poolområdet omges av gräsmattor med solstolar. Det finns flera barer och restauranger på hotellet, både en lobby- och en poolbar, en bufférestaurang samt två à la carterestauranger (en för lunch och en för middag). Det finns en Spa-avdelning och personal som ordnar aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.
Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Rummen
Bekväma, spatiösa och ljusa rum, inredda i jordnära färger.
Standardrum (bokas som standard inland view, ca 25-28 kvm) för två personer, ligger i sidobyggnaden med utsikt över trädgården eller omgivningarna.
Deluxerum (ca 28-30 kvm) för två personer ligger i huvudbyggnaden och har antingen trädgårds eller havsutsikt. Dessa rum är något större än standardrummen och är mer modernt inredda. Några av rummen med havsutsikt har en jacuzzi på balkongen (endast ett önskemål).
Alla rum har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i en bäddsoffa, klinkergolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon, hårtork och balkong. Badrum med badkar med dusch (standardrummen) eller duschkabin (deluxerummen), toalett och badrock.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan uppfattas som störande. Byggt 1972, renoverat 2008. Totalt 246 rum fördelat på en huvudbyggnad och en sidobyggnad. Poolhandduk finns att låna. Wifi finns gratis över hela hotellområdet. Solstolarna på stranden är gratis för hotellets gäster. En uttagsautomat finns ca 300 m bort. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen på rummen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet. Vårdad klädsel gäller i restaurangerna på kvällen. För män gäller långbyxor, inga shorts, T-shirts eller badsandaler.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Rhodos Airport - 7 km )
 • Strand ( strandläge )
 • Lokalt centrum ( Ixia - 800 m )
 • Centrum ( Rhodos stad - 6 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 1972 )
 • Renoverat ( 2008 )
 • Hissen når alla våningsplan
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )
 • Hiss ( 4 )

Reception

 • Kassafack på rummet
 • Internetuppkoppling ( wifi över hela området )
 • Betalkort accepteras ( Visa, MasterCard & Amex )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:EL. VENIZELOU 1 (SIDE ROAD) - IXIA BEACH

Telephone

:00302241092944