Sentido Ixian Grand All Inclusive

https://www.detur.se/static/rhodes_sentido_ixian_grand_s_senixi/rhodes_sentido_ixian_grand_s_00_senixi.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Stilsäkert vuxenhotell
I utkanten av Ixia, mitt på stranden ligger detta eleganta hotell. Hotellet känns modernt och stilrent i sin arkitektur och inredning. I mitten av hotellområdet, med fantastisk utsikt över havet, ligger ett härligt poolområde. Detta består av två pooler, varav en med saltvatten, och en jacuzzihörna. Poolområdet omges av gräsmattor med solstolar. Det finns flera barer och restauranger på hotellet, både en lobby- och en poolbar, en bufférestaurang samt två à la carterestauranger (en för lunch och en för middag). Det finns en Spa-avdelning och personal som ordnar aktiviteter, motionspass och underhållning dagligen. Några aktiviter/faciliteter mot kostnad.
Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Rummen
Bekväma, spatiösa och ljusa rum, inredda i jordnära färger.
Standardrum (bokas som standard inland view, ca 25-28 kvm) för två personer, ligger i sidobyggnaden med utsikt över trädgården eller omgivningarna.
Deluxerum (ca 28-30 kvm) för två personer ligger i huvudbyggnaden och har antingen trädgårds eller havsutsikt. Dessa rum är något större än standardrummen och är mer modernt inredda. Några av rummen med havsutsikt har en jacuzzi på balkongen (endast ett önskemål).
Alla rum har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i en bäddsoffa, klinkergolv, minibar (tom), satellit-tv, telefon, vattenkokare, hårtork och balkong. Badrum med badkar med dusch (standardrummen) eller duschkabin (deluxerummen), toalett och badrock. Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från folkliv och närliggande barer. Överflygande flygplan kan ibland uppfattas som störande. Totalt 246 rum fördelat på en huvudbyggnad och en sidobyggnad. Poolhandduk finns att låna. Solstolarna på stranden är gratis för hotellets gäster. En uttagsautomat finns ca 300 m bort. Vårdad klädsel gäller i restaurangerna på kvällen. För män gäller långbyxor, ej shorts, T-shirts eller badsandaler.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1972 )
  • Renoverat ( 2008 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )
  • Hiss ( 4 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:EL. VENIZELOU 1 (SIDE ROAD) - IXIA BEACH

Telephone

:00302241092944

Fax

:00302241094413

E-post

:info@theixiangrand.gr