detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Creta Palm Resort

Säsong:

Välskött hotell mitt i Kato Stalos
Creta Palm Resort är ett modernt hotell med härlig arkitektur. Det passar perfekt för par och barnfamiljer som söker en lugn semester i en trevlig och inbjudande atmosfär. Det centrala läget gör att det är nära till det mesta. Här finns två utomhuspooler med soldäck och barer som även serverar enklare maträtter. Hotellets restaurang, som ligger en trappa upp, dukar upp välfyllda bufféer. På hotellet finns också ett enkelt gym, biljard, bordtennis och ett spelrum för barnen. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen/lägenheterna
Rymliga rum, trevligt inredda i varma färger. Standardrum (studio), ca 32 kvm, för två personer och familjerum (tvårumslgh), ca 48 kvm, för fyra personer med stora balkonger med utsikt mot trädgården eller poolerna. Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, med möjlighet till en eller två extrabäddar (bäddsoffa), klinkergolv, telefon och satellit-tv. De har även en kokhörna med enklare köksutrustning, två kokplattor, kylskåp och kaffebryggare. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/strandområde med passerande trafik och folkliv. Byggt 2003, helrenoverat 2009. Totalt 143 rum fördelat på tio byggnader. Några byggnader saknar hiss. För att komma till stranden måste huvudgatan korsas. Wifi över hela området (mot kostnad). Kassafack kostar ca 15 euro/vecka (aug-17), luftkonditionering ingår. Poolhandduk finns att hyra. Uttagsautomat finns ca 300 m bort på huvudgatan och en matvaruaffär ca 300 m bort. Det finns ganska mycket katter på hotellområdet.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 22 km )
  • Strand ( 50 m )
  • Lokalt centrum ( Kato Stalos - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 8 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Bar, utomhus ( 2 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middagsbuffé )
  • À la carte ( Snackbar )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning