Cretan Dream Royal

https://www.detur.se/static/creta_cretan_dream_royal_beach_resort_s_credre/creta_cretan_dream_royal_beach_resort_s_00_credre.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering *****

Lyxigt, elegant boende med fantastisk utsikt 
Cretan Dream Royal är ett perfekt hotell för dig som önskar det allra bästa. Här finns ett inbjudande poolområde och närhet till stranden vilket är som gjort för lata dagar i solen! Hotellet och området i sig är lugnt, men med det fördelaktiga läget är det inte långt till tavernor och butiker. Hotellet har en härlig arkitektur, känns ljust och luftigt, och läget på kullen ger det en fin utsikt. Här finns en trevlig poolbar och en restaurang som serverar lunch och snacks. Hotellets bufférestaurang serverar frukost och middag och har sittplatser både inom- och utomhus. På hotellet finns också biljard, bordtennis, lekplats med stor gräsmatta och ett spelrum. Under högsäsong anordnar hotellet kvällsunderhållning någon gång i veckan. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Fräscha, moderna och smakfullt inredda rum i varma färger.
Standardrum (bokas som Suite, ca 23 kvm) för två personer med en mindre dubbelsäng och med möjlighet till en extrabädd (bäddsoffa). Havsutsikt mot tillägg.
Familjerum (ca 36 kvm) för upp till fyra personer med ett sovrum med en mindre dubbelsäng och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa.
Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, kokhörna med kylskåp, kokplattor och kaffebryggare, samt balkong eller markterrass (några familjerum). Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin (ej familjerummen), toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.

Övrigt
Turist/strandområde med passerande trafik och folkliv. Totalt 80 rum fördelat på tre byggnader. Nivåskillnader och trappor förekommer inom hela området. Huvudgatan måste korsas för att nå stranden, det finns en gångtunnel under vägen. Transferbussen stannar på huvudvägen. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att hyra. Uttagsautomat finns ca 300 m bort.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 2005 )
 • Renoverat ( löpande renoveringar )
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )
 • Hiss ( i båda byggnaderna )
 • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

 • Bar, inomhus ( lobbybar )
 • Bar, utomhus ( poolbar )
 • Matsal/bufférestaurang ( frukost & middag )
 • À la carte ( lunch 12:00-16:00 )

Pooler

 • Barnpool
 • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:73110 Kato Stalos, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 36800

Fax

:+30 28210 36811

E-post

:info@cretandreamroyal.gr