detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Louis Creta Princess All Inclusive

Hotell Louis Creta Princess All Inclusive

Säsong:

Familjehotell med vattenrutschkanor och piratskepp
Hotellet ligger fridfullt till i Maleme, precis vid havet och har en internationell atmosfär. De tre hotellbyggnaderna omges av en stor grönskande trädgård som löper hela vägen ner till stranden. Här finns gott om plats att leka och busa. Hotellet har två poolområden var av det ena med fem vattenrutschkanor*. Mitt på den fina stranden finns en stor lekplats i form av ett sjörövarskepp. Det erbjuds även faciliteter så som barer, nattklubb, en bufférestaurang, en asiatisk restaurang (mindre buffé), biljard, bordtennis, minigolf, två tennisbanor, basket och barnklubb (ej svensktalande, 4-12 år). Hotellet har även ett aktivitetsteam som anordnar aktiviteter och underhållning dagligen. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa och trevliga rum inredda i grönt, blått och vitt. Standardrum (ca 24 kvm) med en dubbelsäng eller två separata sängar samt en enkelsäng eller en bäddsoffa för två personer (minst ett barn ska vara under 12 år om man ska vara fyra personer i rummet). Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), telefon, vattenkokare med kaffe- & tetillbehör, satellit-tv och balkong. Direkt eller sned havsutsikt. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork.

Övrigt
Turist/strandområde med passerande trafik. Byggt 1976, helrenoverat 2012. Totalt 420 rum fördelat på tre byggnader. Hiss finns endast i huvudbyggnaden, de andra byggnaderna är endast två våningar. Nivåskillnader och trappor förekommer inom hela området. Poolhandduk finns mot deposition. Wifi i allmänna utrymmen och på rummen (gratis). Kassafack kostar ca 3,5 euro/dag (sep-17), luftkonditionering är gratis. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång 15/6-15/9 med tidsbegränsningar. Uttagsautomat finns på andra sidan huvudgatan.
*Vattenrutschkanorna är öppna 10:00-18:00. Man måste vara minst 5 år (3 år för de i barnpoolen) och 120 cm lång för att få åka i dessa samt att föräldrar har ansvar och ska övervaka sina barn när de åker.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 34 km )
  • Strand ( strandläge )
  • Lokalt centrum ( Maleme - 500 m )
  • Centrum ( Chania - 17 km )

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
  • Pool med Vattenrutschkana
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:P.O Box 47 73014 Platanias Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 2821062702