detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Panos Beach

Lägenheter Panos Beach

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Litet lägenhetshotell mitt på stranden
Denna lilla pärla ligger mitt på stranden i Platanias. Närmare havet kommer man kanske inte. Hotellet är väldigt enkelt men omtyckt då det är litet och intimt med väldigt uppskattad personal som ser till att allt är i sin ordning. Runt omkring hotellet finns gott om restauranger och butiker. I anslutning till hotellet ligger den mysiga Cosmos Beachbar. Denna drivs inte av hotellet men äter man här får man använda solstolarna på stranden nedanför utan kostnad.

Lägenheterna
Enkla, små men ljusa lägenheter inredda med möbler i mörkt trä. Enrumslägenheter (studio) för två personer är ett sovrum (två separata sängar) med en kokhörna. Större enrumslägenhet (studio large) för upp till tre personer har en dubbelsäng och en enkelsäng. Alla lägenheter har telefon, tv (lokala kanaler), klinkergolv och balkong. Kokhörna med två kokplattor, litet kylskåp och enkel köksutrustning. Badrummen har duschhörna och toalett. Hårtork finns att låna från receptionen.

Övrigt
Turist/strandområde med genomfartstrafik och folkliv. En byggnad med totalt 19 lägenheter. Uttagsautomat finns ca 100 m från hotellet och en större mataffär finns ca 50 m bort. Luftkonditionering kostar ca 6 euro/dag (maj-18). Transferbussen stannar ca 100 m ifrån hotellet.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Chania airport - 24 km )
  • Strand ( 10 m )
  • Lokalt centrum ( Platanias - 0 m )
  • Centrum ( Chania - 12,5 km )

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2004 )
  • Renoverat ( löpande renoveringar )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, utomhus ( 08:00-21:30 )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Platanias, Chania Crete, Greece

Telephone

:+30 28210 60699