Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Sonio Beach

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Svenskägt lägenhetshotell centralt i Platanias
Sonio Beach är ett mysigt, familjedrivet lägenhetshotell i centrala Platanias. Här väntar svenska Sofia på att ta emot våra gäster och på att få dela med sig av sin kärlek till Kreta. Hotellet ligger med närhet till allt som orten har att erbjuda, nöjesliv och shopping, och dessutom med stranden som närmsta granne! Poolområdet är litet men mysigt, med en bar som serverar dryck och snacks. Mitt i trädgården har man gjort i ordning en ”utomhuslounge” med sittgrupper, parasoller, soltak och vackra blommor som inbjuder till umgänge eller avkoppling. På stranden ligger den uppskattade à la carte-restaurangen som serverar vällagade internationella och kretensiska specialiteter. I anslutning till hotellet ligger även en matvarubutik som drivs av familjen. Hotellet har många återvändande gäster.

Lägenheterna
Lägenheterna är ganska enkla, något slitna, men ljusa och varierar i storlek och utformning.
Enrumslägenheter/studio (ca 25-35 kvm) med ett kombinerat sov- och vardagsrum med kokhörna.
Tvårumslägenheter (ca 40 kvm) för upp till fyra personer, med ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna.
Alla rum har en mindre dubbelsäng eller två enkelsängar och möjlighet till en eller två extrabäddar (bäddsoffa). Liten kokhörna med enkel köksutrustning, vattenkokare, kaffebryggare, kylskåp (en flaska vatten ingår vid ankomst) och kokplatta. Alla lägenheter har balkong och klinkergolv. Luftkonditionering ingår. Badrummet har duschhörna och toalett (hårtork finns att låna i receptionen).

Övrigt
Turist/strandområde med passerande trafik och folkliv. Ingen hiss. Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Totalt 36 lägenheter fördelat på tre byggnader. Beroende på trafiksituationen måste ibland transferbussen stanna en bit ifrån hotellet. Poolhandduk finns att hyra.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Chania airport - 24 km )
 • Strand ( strandläge )
 • Lokalt centrum ( Platanias - 0 m )
 • Centrum ( Chania - 12 km )

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 1985-97 )
 • Renoverat ( löpande renoveringar )
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

 • Kassafack på rummet ( ca 15 euro/vecka )
 • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Pool

Strand

 • Hotellstrand ( solstolar mot kostnad )
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE