detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Kyma Beach

Hotell Kyma Beach

Säsong:

Förstklassigt hotell vid Frihetstorget
Ett förstklassigt och välkänt hotell i centrum för dem som vill kunna njuta av charmiga Rethymnons stadsliv. Hotellet ligger precis vid Frihetstorget, mitt på strandpromenaden, inte långt från den Venetianska hamnen och den berömda shoppinggatan Arkadiou. Framför hotellet ligger Goody´s, Greklands svar på McDonalds och ett par hus bort ligger Meli, en av de mest populära glassbarerna. Hotellet känns både modernt och mysigt. På framsidan av hotellet finns en à la carte/bufférestaurangen med sittplatser både inom- & utomhus och med utsikt över strandpromenaden och folklivet. Hotellet har även en fin Spa-avdelning, gym, bastu, bar och en liten utomhuspool. Tvärs över gatan ligger stranden där hotellets gäster har gratis solstolar. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Moderna, sofistikerat inredda rum i marin stil med stora fönster som ger rymd (rummen känns större än de är). Standardrum (ca 15 kvm) för två personer med en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd (blir väldigt trångt). Havsutsikt mot tillägg. Superiorrum (ca 18 kvm) är en något rymligare variant (men trångt med en extrabädd) av standarrummen med en separat sittdel som har utsikt över havet. Juniorsvit med havsutsikt (ca 26 kvm) för upp till tre personer är en rymligare om mer välutrustad variant av superiorrummen. Deluxesvit (ca 34 kvm) är ett stort och lyxigt rum med en separat vardagsrumsdel och ett större badrum. Dessa rum rymmer upp till fyra personer. Några av Deluxesviterna har en planlösning i två plan. I superiorrummen, juniorsviterna och deluxesviterna ingår badrock och kroppsprodukter i badrummet och gratis tillgång till cykel. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), klinkergolv, vattenkokare med kaffe- & tetillbehör (Nesspressomaskin i sviterna) och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork.

Övrigt
Strand/turistområde med genomfartstrafik och ljud från folkliv som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 1987, renoverat 2015. En byggnad med totalt 35 rum. Konferensmöjligheter. Huvudgatan måste korsas för att man ska nå stranden. Under högsäsong stannar transferbussen ca 200 m ifrån hotellet då strandpromenaden är avstängd för biltrafik. Stranden närmast hotellet är ganska smal, blir bredare öster ut, bortom hamnpiren. Wifi över hela hotellområdet, även rummen (gratis). Kassafack på rummen och luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och brukar vara igång mitten av juli-mitten av sep. med tidsbegränsningar. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ca 100 m bort. Vårdad klädsel gäller i restaurangen på kvällarna (ej badkläder, shorts eller flip flops, män ska bära långbyxor).


Faciliteter

Avstånd

 • Flygplats ( Chania airport - 70 km )
 • Strand ( 200 m )
 • Lokalt centrum ( 0 m )
 • Centrum ( Rethymnon - 0 m )

Allmänna faciliteter

Reception

 • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
 • Betalkort accepteras
 • Kassafack i receptionen
 • Kassafack på rummet

Restaurang / Bar

Pooler

 • Barnpool
 • Pool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Agnostou Stratioti sqr., 74100 Rethymnon, Crete - Greece

Telephone

:+30 28310 55503