Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Kyma Beach

Kyma Beach

Säsong:

Officiell hotellklassificering *****

Förstklassigt hotell vid Frihetstorget
Ett förstklassigt och välkänt hotell i centrum för dem som vill kunna njuta av charmiga Rethymnons stadsliv. Hotellet ligger precis vid Frihetstorget, mitt på strandpromenaden, inte långt från den Venetianska hamnen och den berömda shoppinggatan Arkadiou. Framför hotellet ligger Goody´s, Greklands svar på McDonalds och ett par hus bort ligger Meli, en av de mest populära glassbarerna. Hotellet känns både modernt och mysigt. På framsidan av hotellet finns en à la carte/bufférestaurangen med sittplatser både inom- & utomhus och med utsikt över strandpromenaden och folklivet. Hotellets bar är specialiserad på isiga cocktails. Det finns även en fin Spa-avdelning, gym, bastu, en liten utomhuspool och gratis cyklar att låna. Tvärs över gatan ligger stranden där hotellets gäster har gratis solstolar. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Moderna, sofistikerat inredda rum i marin stil med stora fönster som ger rymd (rummen känns större än de är).
Standardrum (ca 15 kvm) för två personer med en dubbelsäng. Havsutsikt mot tillägg.
Superiorrum (ca 18 kvm) är en något rymligare variant av standardrummen med en separat sittdel med en bäddsoffa. Havsutsikt mot tillägg.
Juniorsvit med havsutsikt (ca 26 kvm) för upp till tre personer är en rymligare om mer välutrustad variant av superiorrummen.
Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), klinkergolv, vattenkokare med kaffe- & tetillbehör (Nesspressomaskin i juniorsviterna) och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.

Övrigt
Strand/turistområde med genomfartstrafik och ljud från folkliv som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 39 rum. Konferensmöjligheter. Huvudgatan måste korsas för att man ska nå stranden. Under högsäsong stannar transferbussen ca 200 m ifrån hotellet då strandpromenaden är avstängd för biltrafik. Stranden närmast hotellet är ganska smal, blir bredare öster ut, bortom hamnpiren. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ca 100 m bort. Vårdad klädsel gäller i restaurangen på kvällarna (ej badkläder, shorts eller flip flops, män ska bära långbyxor).

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1987 )
  • Renoverat ( 2015 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Agnostou Stratioti sqr., 74100 Rethymnon, Crete - Greece

Telephone

:+30 28310 55503

GOOGLE REMARKETING CODE