Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lefkoniko Hotels All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

På gångavstånd från gamla stan
Ett välkänt hotell på den skandinaviska marknaden som ligger i början av Rethymnons centrumkärna, en gata upp från stranden. I omgivningarna finns både butiker och restauranger. Hamnen, gamla stan och nattklubbarna finns en knapp kilometer bort. Anläggningen består av två hotellkomplex, "Beach" (två byggnader) och "Bay", som ligger på var sin sida i en korsning. Alla byggnader har var sitt poolområde. Poolområdet vid den andra byggnaden i "Beach" är endast för vuxna. I "Beach" finns receptionen och de flesta faciliteterna. På området finns en bar, en buffé- och en à la carte-restaurang (öppen högsäsong), biljard, bordtennis och en liten lekplats. I byggnaden bredvid hotellet kan man spela minigolf (högsäsong). Hotellet ordnar lättare underhållning några dagar i veckan under högsäsong. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen/lägenheterna
I "Bay" finns det en- och tvårumslägenheter som är ljusa och traditionellt inredda. I "Beach" finns det standardrum, en- och tvårumslägenheter som är inredda i en robust kretensisk stil.
Standardrummen (ca 15 kvm) och enrumslägenheterna/studios (ca 17-20 kvm) är för två personer. Studio med en kokhörna.
Tvårumslägenheter (ca 38-45 kvm) för upp till fyra personer med ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna.
Alla lägenheter/rum har två enkelsängar (några standardrum har en dubbelsäng) och extrabäddar i bäddsoffa (lägenheterna), klinkergolv, telefon, satellit-tv och balkong. Kokhörna (ej standardrum) med två kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin eller badkar/sittbadkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering i rummen ingår.
Superior studio (ca 23 kvm) är en enrumslägenhet med möjlighet till en extrabädd. Dessa ligger alla i den andra byggnaden i "Beach".
Det finns även ekonomirum/promorum, som är standardrum på bottenvåningen med begränsad utsikt där vissa saknar balkong.
Bokar man ett enkelrum så får man ett mindre standardrum eller ett ekonomirum.

Övrigt
Strand/turistområde med genomfartstrafik, bussar och ljud från folkliv som kan vara störande. Totalt 144 rum fördelade på tre byggnader. Trappor och nivåskillnader inom området. Konferensmöjligheter. En trafikerad gata måste korsas för att man ska nå stranden. Uttagsautomat finns ca 50 m bort.

Grekland har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE