detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Marva

Säsong:

Officiell hotellklassificering ** 

Enkelt med trevligt
Mitt i Platanes, ca 4 km utanför Rethymnons centrum, ligger detta familjedrivna lägenhetshotell. Läget är lugnt, bussar till Rethymnon stannar inte långt ifrån hotellet och det är gångavstånd till stranden. Det finns även gott om restauranger, barer och butiker i det lokala centrumet Platanes och i närheten av hotellet ligger ett Lidl. De båda hotellbyggnaderna omges av en mysig trädgård med ett litet poolområde.

Lägenheterna
Enkla, funktionella lägenheter. Enrumslägenhet (studio), ca 25 kvm, för två personer med ett sovrum med kokhörna. Tvårumslägenheter, ca 45 kvm, för tre personer med ett sovrum och ett vardagsrum med kokhörna. Sovrummen har två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa i vardagsrummet. Alla lägenheter har klinkergolv och balkong. Kokhörnan har två kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Badrummen har duschhörna och toalett.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik. Byggt 1998, renoverat 2008. Totalt 24 lägenheter fördelat på två byggnader. Ingen hiss. Transferbussen stannar ca 50 m ifrån hotellet. Wifi över hela hotellet (gratis). Kassafack kostar ca 10 euro/vecka, luftkonditionering ingår (aug-17). Uttagsautomat och en mataffär finns ca 100 m bort.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1998 )
  • Renoverat ( 2008 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2 )

Reception

  • Kassafack på rummet ( 10 € / week )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Pooler

  • Pool
: Mot betalning