detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Europa

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***  

Centrumhotell i närheten av bargatan
Ett enkelt men trevligt hotell som oftast tilltalar den yngre generationen. Den berömda bargatan ligger precis bakom hotellet, det är nära till det mesta och stranden ligger en gata bort. På hotellområdet finns en frukostmatsal, biljard, pool med gratis solstolar (ganska få) och en poolbar som även serverar snacks (öppen dagtid). Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen/Lägenheterna
Ljusa, relativt små och traditionellt inredda lägenheter (studio) och standardrum för två personer (ca 20 kvm). Möjlighet till en extrabädd i några av rummen. Alla lägenheter och rum har två separata sängar, klinkergolv, satellit-tv, telefon, hårtork och balkong (5 av 53 standardrum saknar balkong). Badrummen har duschhörna eller badkar med dusch och toalett.
Enrumslägenheterna (studios) är utrustade precis som standardrummen men har även en kokhörna. Kokhörnan har två kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning.

Övrigt
Centrum/turistområde med genomfartstrafik och ljud från folkliv som kan vara störande. Byggt 1976, löpande renoveringar. En byggnad med totalt 100 rum. Wifi finns över hela anläggningen (gratis). Uttagsautomat finns tvärs över gatan från hotellet. Kassafack kostar ca 18 euro/vecka och luftkonditioneringen kostar 28 euro/vecka (aug-17). Poolhandduk finns mot deposition.

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt
Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, utomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukostmatsal )
  • À la carte ( till kl. 16:00 )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning