detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Venus

Säsong:

Enkelt centrumhotell
Hotellet ligger centralt till och tilltalar mestadels en yngre publik som vill ha nära till strand och nattliv. Allt man kan tänkas behöva under sin semester finns på gångavstånd från hotellet! Det är inte långt till den populära bargatan. Hotellområdet är litet. Det finns en liten pool med ett fåtal sittplatser omkring, bar och restaurang. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Rummen
Små rum, modernt inredda med mycket färg och mönster. Standardrum, 20 kvm, för två personer med en dubbelsäng eller två separata sängar. Alla rum har laminatgolv, satellit-tv, litet kylskåp och liten balkong. Badrummen har duschhörna och toalett. Standard trippelrum, 20 kvm, för tre personer. Av dessa rum har några separat toalett. Rummen är av varierande standard, ganska slitna.

Övrigt
Centrum/turistområde med genomfartstrafik och ljud från folkliv som kan vara störande. Byggt 1985, löpande renoveringar. En byggnad med totalt 54 rum. Wifi finns i lobbyn (gratis) och på rummen (mot kostnad). Uttagsautomat finns precis utanför hotellet. Kassafack finns i receptionen och kostar ca 2 euro/dag, luftkonditioneringen kostar ca 7 euro/dag (jul-17).

Grekland kommer att fr.o.m. 1/1-18 införa en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen.
1-2 stjärnor: 0,50 euro/rum och natt
3 stjärnor: 1,50 euro/rum och natt
4 stjärnor: 3 euro/rum och natt
5 stjärnor: 4 euro/rum och natt


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 )
  • Hiss ( 1 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost )
  • À la carte ( öppen till midnatt )

Pooler

  • Pool
: Mot betalning