detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Concorde

Hotell Concorde

Säsong:

Vid Las Canteras
Ett trevligt och välkänt hotell i närheten av Las Canterasstranden och dess strandpromenad. I området kring hotellet finns det gott om butiker, caféer och restauranger. På taket finns en solterrass med pool (uppvärmd nov-apr, beroende på vädret) och solstolar. Hotellet har även en bar och en bufférestaurang som ligger på sjätte våningen med utsikt över stranden och havet (sittplatser både inom- & utomhus). Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, ganska små och traditionellt inredda standardrum. Två separata sängar eller en dubbelsäng (endast 10 rum) och möjlighet till en extrabädd (90 x 190 cm). Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv och minibar (mot kostnad). Rummen med utsikt åt gatan (100 rum) har fransk balkong, övriga rum (25 rum) har utsikt inåt hotellet, liten innergård, och saknar balkong. Badrummen har duschkabin eller badkar med dusch, toalett och hårtork.  Rummen är av varierande standard.

Övrigt
Stads/centrumområde med trafik som kan uppfattas som något störande. Byggt 1969, löpande renoverat. En byggnad med totalt 125 rum. Hissen når inte solterrassen/poolen på taket. Konferensmöjligheter. Transferbussen stannar ibland ca 200 m ifrån hotellet beroende på trafiksituationen. Wifi över hela anläggningen (gratis). Kassafack i rummen och luftkonditionering (ingår). Uttagsautomat finns ca 20 m bort. Transferbussen stannar ca 100-200 m ifrån hotellet. Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Calle Tomas Miller 85, Puerto de La Luz, 35 007, Las Palmas

Telephone

:0034 928 262 750 / 0