Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Concorde

Concorde

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Vid Las Canteras
Ett trevligt och välkänt hotell i närheten av Las Canterasstranden och dess strandpromenad. I området kring hotellet finns det gott om butiker, caféer och restauranger. På taket finns en solterrass med en liten pool (uppvärmd nov-apr, beroende på vädret) och solstolar. Hotellet har även en bar och en bufférestaurang som ligger på sjätte våningen med utsikt över stranden och havet (sittplatser både inom- & utomhus). Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Enkla, ganska små och traditionellt inredda standardrum (ca 21 kvm). Två enkelsängar eller en dubbelsäng (endast 10 rum) och möjlighet till en extrabädd (90 x 190 cm).
Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv och minibar (mot kostnad). Rummen med utsikt åt gatan (100 rum) har fransk balkong, övriga rum (26 rum) har utsikt inåt hotellet och saknar balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Rummen är av varierande standard.

Övrigt
Stads/centrumområde med trafik som kan uppfattas som något störande. En byggnad med totalt 126 rum. Hissen når inte solterrassen/poolen på taket. Konferensmöjligheter. Transferbussen stannar ibland ca 200 m ifrån hotellet beroende på trafiksituationen. Uttagsautomat finns ca 20 m bort.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har halv- eller helpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.

 


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost, lunch & middag )

Pooler

  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Calle Tomas Miller 85, 35 007, Las Palmas

Telephone

:0034 928 262 750 / 0

GOOGLE REMARKETING CODE