detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Catalina Park

Lägenheter Catalina Park

Säsong:

Enkelt med centralt
Ett lägenhetshotell av enklare standard med centralt läge. Hotellet passar dem som vill bo centralt för att kunna kombinera shopping och nöjesliv med dagar på stranden. Ca 200 m ifrån hotellet ligger den fina stranden Las Canteras och det är gångavstånd till hamnen. Ett par kvarter bort ligger Park Santa Catalina, som namngett hotellet. Det är ett stort torg med planteringar, där en stor del av stadens populära nöjesliv (restauranger, barer och nattklubbar) äger rum. Kring hotellet finns det gott om butiker, allt från eleganta boutiquer till välkända kedjor. På hotellets tak finns en liten solterrass med solstolar.

Lägenheterna
Ljusa, relativ rymliga och enkelt inredda lägenheter. Enrumslägenhet (studio) med två separata sängar. Större enrumslägenhet (bokas som studio 3 pax) är en något rymligare studio med tre separata sängar eller en dubbelsäng och en bäddsoffa. Alla lägenheter har telefon, satellit-tv (litet utbud av kanaler, fler mot kostnad), klinkergolv och separat pentry med kylskåp, två kokplattor och enkel köksutrustning. Badrum med toalett och sittbadkar med dusch (ett fåtal lägenheter har duschkabin). Ett fåtal studios har fransk balkong, övriga är utan. Lägenheterna har antingen utsikt mot gata eller innergård (inomhus), men det finns även lägenheter som saknar utsikt (har fönster, men som vetter mot vägg eller ventilationsaggregat). Rummen saknar a/c, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter.

Övrigt
Stads/centrumområde med trafik som kan uppfattas som något störande. Byggt 1968, renoverat 2015. Totalt 80 lägenheter fördelade på tre sammanlänkade byggnader. En del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Hissen når inte solterrassen på taket. Konferensmöjligheter. Wifi i lobbyn (gratis). Kassafack i receptionen kostar ca 12 euro/vecka + 8 euro i deposition (feb-17). En mindre mataffär finns ca 50 m bortom hotellet och uttagsautomat ca 100 m bort. Transferbussen stannar ca 100-200 m ifrån hotellet.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )
  • Hiss ( 3 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:de Tomas Miller 67, Puerto de La Luz, 35 007, Las Palmas

Telephone

:0034 928 26 41 20