Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Catalina Park

Säsong:

Officiell hotellklassificering ** 

Enkelt med centralt
Ett lägenhetshotell av mycket enkel standard men med ett centralt läge. Hotellet passar dem som vill bo centralt för att kunna kombinera shopping och nöjesliv med dagar på stranden. Ca 200 m ifrån hotellet ligger den fina stranden Las Canteras och det är gångavstånd till hamnen. Ett par kvarter bort ligger Park Santa Catalina, som namngett hotellet. Det är ett stort torg med planteringar, där en stor del av stadens populära nöjesliv (restauranger, barer och nattklubbar) äger rum. Kring hotellet finns det gott om butiker, allt från eleganta boutiquer till välkända kedjor. På hotellets tak finns en liten solterrass med solstolar.

Lägenheterna
Ljusa, slitna och enkelt inredda lägenheter.
Enrumslägenhet (studio, ca 28 kvm) med två separata sängar.
Större enrumslägenhet (studio 3 pax, ca 32 kvm) är en något rymligare studio med tre separata sängar eller en dubbelsäng och en bäddsoffa.
Alla lägenheter har telefon, satellit-tv (litet utbud av kanaler, fler mot kostnad), klinkergolv och separat pentry med kylskåp, två kokplattor och enkel köksutrustning. Enrumslägenheterna för två personer har ett litet bord och två stolar där man kan äta frukost, saknas i lägenheterna för tre personer. Badrum med toalett och sittbadkar med dusch (ett fåtal lägenheter har duschkabin). Ett fåtal studios har fransk balkong, övriga är utan. De flesta lägenheterna saknar utsikt (har fönster, men som vetter mot vägg eller ventilationsaggregat), ett fåtal har utsikt mot gata och andra byggnader. Rummen saknar a/c, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter.

Övrigt
Stads/centrumområde med trafik som kan uppfattas som något störande. Totalt 80 lägenheter fördelade på tre sammanlänkade byggnader. Mycket trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Hissen når inte solterrassen på taket och på vissa våningsplan är det några trappsteg för att nå hissen. En mindre mataffär finns ca 50 m bortom hotellet och uttagsautomat ca 100 m bort. Transferbussen stannar ca 100-200 m ifrån hotellet.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE