detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Dunas Mirador inkl. golf, 2 Maspalomas 2 Salobre

Hotell Dunas Mirador inkl. golf, 2 Maspalomas 2 Salobre

Säsong:

All inclusive-hotell med lugnt läge
Hotellet ligger i utkanten av byn Sonnenland, ett lugnt område på höjden ovanför Maspalomas. Sonnenland har många ”året runt-bosatta” skandinaver. Till centrum, där finns det gott om butiker och restauranger, går man lätt. På hotellet finns en bufférestaurang, bar, nattklubb, biljard, flera små butiker och en skönhetssalong. Hotellet har även ett aktivitetsteam som ordnar motionspass, barnklubb (ej svensktalande) och underhållning dagligen. Någon kväll i veckan gör de ett större uppträdande. Poolområdet består av två pooler varav den ena är uppvärmd (nov-apr) samt en bubbelpool. Det finns även en separat barnpool (ej uppvärmd) med ett piratskepp. Hotellet har nyligen renoverat samtliga rum och trädgården där man utökar faciliteterna för barnen med ett bättre poolområde, vattenlek och lekplats. Det finns busservice till stranden i Maspalomas ett par gånger per dag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, fina och traditionellt inredda rum. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Familjerum, för upp till tre vuxna och ett barn under 12 år, med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv, minibar (tom) och balkong eller markterrass. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Rummen saknar a/c eller uppvärmningsmöjligheter, fläkt finns. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan (badrumsdörren är 80 cm bred).

Golfinformation
För bokning av starttider för golfrundor måste Ni kontakta Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Vi söker starttiderna och skriver in de bekräftade på en spelvoucher. Denna voucher måste tas med till golfklubben för att man ska få spela.
Fyra rundor golf är inkluderade, två rundor på Maspalomas Golfklubb och två rundor på Salobre Golfklubb (new & old). Transport till/från golfbanan ingår ej.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, närbelägna restauranger och barer samt ljud från hotellets poolområde som kan uppfattas som något störande. Byggt 1998, löpande renoveringar. Totalt 437 rum fördelade på sex byggnader. Gratis wifi över hela området (från nov-17). Poolhandduk finns mot deposition, byte kostar 1 euro. Kassafack på rummen kostar ca 2 euro/dag (feb-17).
Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte i All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

  • Flygplats ( Las Palmas - 35 km )
  • Strand ( Maspalomas - 3,5 km )
  • Lokalt centrum ( El Tablero - 500 m )
  • Centrum ( Maspalomas - 3 km )

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 8 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 2-5 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi över hela området )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( en pool uppvärmd nov-apr )
: Mot betalning
Kontaktinformation