Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Dunas Mirador All Inclusive

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

All inclusive-hotell med lugnt läge
Hotellet ligger i utkanten av byn Sonnenland, ett lugnt område på höjden ovanför Maspalomas. Sonnenland har många ”året runt-bosatta” skandinaver. Till centrum, där finns det gott om butiker och restauranger, tar man lättast en taxi. Det finns busservice till stranden i Maspalomas ett par gånger per dag. På hotellet finns en bufférestaurang, bar, nattklubb, biljard, flera små butiker och en skönhetssalong. Hotellet har även ett aktivitetsteam som ordnar motionspass, barnklubb (ej svensktalande) och underhållning dagligen. Någon kväll i veckan gör de ett större uppträdande. Poolområdet är ganska trångt, består av två pooler varav den ena är uppvärmd (nov-apr) samt en bubbelpool. Det finns även en separat barnpool (ej uppvärmd) med ett piratskepp och en bra lekplats. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, fina och bekväma rum.
Standardrum (ca 24-30 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa. Havsutsikt mot tillägg.
Familjerum (ca 36 kvm) för upp till tre vuxna och ett barn under 12 år, med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med en bäddsoffa.
Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv, minibar (tom) och balkong eller markterrass. Badrum med badkar med dusch, toalett och hårtork. Rummen saknar a/c eller uppvärmningsmöjligheter, fläkt finns.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, närbelägna restauranger och barer samt ljud från hotellets poolområde som kan ibland uppfattas som något störande. Totalt 437 rum fördelade på sex byggnader. Poolhandduk finns mot deposition, byte kostar 1 euro.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( uppvärmd nov-apr )
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE