Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Lopesan Costa Meloneras m. 5 dagars golf

Hotell Lopesan Costa Meloneras m. 5 dagars golf

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Storstilat och lyxigt
Välkommen till ett riktigt lyxhotell och ett av de största på ön. Här finns allt man kan tänkas behöva för en riktigt bekväm semester. Hotellet är smakfullt inrett och man sätter stor vikt vid servicen. Hotellbyggnaden omges av en stor trädgård med gott om grönområden och flera poolområden. Huvudpoolen är en stor, fantastisk infinitypool. Det finns ytterligare tre mindre pooler, barnpool samt en jacuzzi. Alla dessa (ej huvudpoolen) är uppvärmda nov-mar. Hotellet har även en riktigt stor och fin Spa-avdelning med bastu och gym. Utöver detta finns det ett stort utbud av barer, förstklassiga restauranger, minigolf, bordtennis, tennisbana, biljard samt ett aktivitetsteam som ordnar motionspass och underhållning dagligen. I anslutning till hotellet ligger ett Casino (18 års åldersgräns). Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga, bekväma och klassiskt inredda rum.
Standardrum (ca 35 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd.
Alla rum har två separata sängar, telefon, satellit-tv, marmorgolv, minibar (mot kostnad) och stor balkong eller markterrass. Poolutsikt eller trädgårdsutsikt mot tillägg. Badrummen har badkar, duschkabin, hårtork och toalett. Alla rum är rökfria. Luftkonditionering i rummen ingår.
Det finns sex handikappanpassade rum på förfrågan (badrumsdörren är 80 cm bred, två av poolerna har en lyft för handikappade).

Golfinformation
För bokning av starttider för golfrundor måste ni kontakta Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Vi söker starttiderna och skriver in de bekräftade tiderna på en spelvoucher. Denna voucher måste tas med till golfklubben för att man ska få spela. Bagagerum för golfbagar finns.
Obegränsad golf på Meloneras Golfklubb. Detta innebär att man kan spela så mycket man önskar under totalt fem dagar i rad. Upp till sju starttider kan förbokas hemifrån. Ytterligare tider bokas på plats. Transport till/från Meloneras Golfklubb ingår.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, folkliv och ljud från hotellets underhållning som kan uppfattas som något störande. En byggnad med totalt 1136 rum. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns på hotellet. Poolhandduk finns att låna, byte mot kostnad. Hotellet undanber sig shorts på män i restaurangerna på kvällstid.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2000 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 8 )
  • Hiss ( 12 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 3 )
  • Bar, utomhus ( 4 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middagsbuffé )
  • À la carte ( 4 )
: Mot betalning
Kontaktinformation
GOOGLE REMARKETING CODE