Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Lopesan Villa Del Conde inkl. golf, 3 Melon.+2 Masp.

Hotell Lopesan Villa Del Conde inkl. golf,  3 Melon.+2 Masp.

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***** 

Lyxhotell med bykänsla
Ett underbart lyxhotell som är byggt som en liten traditionell kanarisk by, med ett torg i centrum och små byggnader med trädgårdar som omringar detta. På höjden tornar huvudbyggnaden upp sig i form av en kyrka. Lobbyn, som är en exakt kopia av öns äldsta kyrka, är fantastiskt vacker och oförglömlig. Hotellets huvudpool är formad som en liten sjö och omges av palmer och en liten sandstrand. Det finns även flera andra pooler och en barnpool. Flera av poolerna är uppvärmda (nov-mar). Hotellet har en riktigt fin Spa-avdelning med inomhuspool och vacker utsikt över havet. På hotellet finns även flera barer, restauranger, biljard, minigolf, tennisbana, bordtennis och ett aktivitetsteam som ordnar motionspass och underhållning dagligen. Nedanför hotellet går strandpromenaden som lämpar sig för rofyllda promenader i solnedgången. Stranden och Meloneras centrum ligger på gångavstånd. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och traditionellt inredda rum.
Standardrum (ca 43 kvm) för två personer med möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa.
Alla rum har en dubbelsäng, telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), klinkergolv och balkong eller markterrass. Rymliga badrum med dusch, badkar, bidé, två handfat, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria. Luftkonditionering i rummen ingår.
Det finns fem handikappanpassade rum på förfrågan (badrumsdörren är 80 cm bred, två pooler har en handikapplift).

Golfinformation
För bokning av starttider för golfrundor måste ni kontakta Detur på golf@detur.se eller på 08-723 46 00. Vi söker starttiderna och skriver in de bekräftade tiderna på en spelvoucher. Denna voucher måste tas med till golfklubben för att man ska få spela. Bagagerum för golfbagar finns.
Fem rundor golf är inkluderade, tre rundor på Meloneras Golfklubb och två rundor på Maspalomas Golfklubb. Transport till/från Meloneras Golfklubb & Maspalomas Golfklubb ingår.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, folkliv samt ljud från hotellets underhållning som kan uppfattas som något störande. Totalt 561 rum fördelade på tio byggnader. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Vid incheckningen måste eventuella utgifter under veckan garanteras med ett kreditkort. Hotellet undanber sig shorts på män i restaurangerna på kvällstid. Hotellet ordnar även transport till båda golfbanorna Meloneras Golf & Maspalomas Golf.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 2004 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )
  • Hiss ( 10 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 3 )
  • Bar, utomhus ( 4 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middagsbuffé )
  • À la carte ( 2 )
: Mot betalning
Kontaktinformation