detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Abora Catarina

Hotell Abora Catarina

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

I närheten av Maspalomas sanddynor
Abora Catarina har nyligen genomgått en större renovering och känns modernt, trendigt och stilrent. Det första man möts av är en inbjudande lobby med gott om sittplatser och en mysig bar som serverar kaffe och smörgåsar dygnet runt. Det finns två poolområden (ett är uppvärmt nov-mar), varav det ena med en barnpool. Vid huvudpoolen finns en ”food court” som serverar pizza, pasta, smörgåsar m.m. hela dagen. Hotellet har även en bufférestaurang, lekplats, biljard, bordtennis, flera småbutiker och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning och motionspass dagligen. På kvällarna är det uppträdanden på scenen vid huvudpoolen. Den parkliknande trädgården på ena sidan av hotellet är en zon endast för vuxna, så även våningsplan 5 samt nudistterrassen på hotellets tak.
Trots att hotellet ligger efter huvudgatan som går genom Playa del Inglés så är läget relativt lugnt. I omgivningarna finns det gott om butiker och restauranger. Maspalomas berömda sanddynor ligger bara några kvarter bort och så gör även golfbanan. Hotellet passar dem som vill bo centralt och ha ett bra utbud av aktiviteter och faciliteter på hotellområdet. Hotellet erbjuder även transportservice till stranden ett par gånger per dag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och moderna rum färgglatt inredda i solgula toner.
Standardrum (ca 36 kvm) med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en eller två extrabäddar i en bäddsoffa (en vuxen el. två barn). Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), vattenkokare, klinkergolv och balkong eller markterrass. Utsikt mot poolområde eller gata. Rymliga badrum med duschkabin, toalett och hårtork.
Det finns fem handikappanpassade rum på förfrågan (dörren är 73 cm bred).

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 75, renoverat 2017. Totalt 410 rum. En del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, men även ramper. Kan bli långa avstånd från hissen till rummet beroende på var man bor i hotellet. Konferensmöjligheter. Wifi över hela hotellområdet (gratis). Poolhandduk finns mot deposition. Kassafack på rummet kostar ca 2 euro/ dag (feb-18).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Kassafack på rummet ( 2 euro/day )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )
  • Betalkort accepteras ( alla )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Pool
  • Barnpool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Avd. Tirajana no 1, Playa del Ingles

Telephone

:0034 928 76 28 12