Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Abora Catarina

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

I närheten av Maspalomas sanddynor
Abora Catarina har nyligen genomgått en större renovering och känns modernt, trendigt och stilrent. Det första man möts av är en inbjudande lobby med gott om sittplatser och en mysig bar som serverar kaffe och smörgåsar dygnet runt. Det finns två poolområden (ett är uppvärmt nov-mar), varav det ena med en barnpool. Vid huvudpoolen finns en ”food court” som serverar pizza, pasta, smörgåsar m.m. hela dagen. Hotellet har även en bufférestaurang, lekplats, biljard, bordtennis, flera småbutiker och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning och motionspass dagligen. På kvällarna är det uppträdanden på scenen vid huvudpoolen. Den parkliknande trädgården på ena sidan av hotellet är en zon endast för vuxna, så även våningsplan 5 samt nudistterrassen på hotellets tak.
Trots att hotellet ligger efter huvudgatan som går genom Playa del Inglés så är läget relativt lugnt. I omgivningarna finns det gott om butiker och restauranger. Maspalomas berömda sanddynor ligger bara några kvarter bort och så gör även golfbanan. Hotellet passar dem som vill bo centralt och ha ett bra utbud av aktiviteter och faciliteter på hotellområdet. Hotellet erbjuder även transportservice till stranden ett par gånger per dag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och moderna rum färgglatt inredda i solgula toner.
Standardrum (ca 36 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en eller två extrabäddar i en bäddsoffa (en vuxen el. två barn).
Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), vattenkokare med te-& kaffetillbehör, klinkergolv och balkong eller markterrass. Utsikt mot poolområde eller gata. Rymliga badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.
Det finns fem handikappanpassade rum på förfrågan (dörren är 73 cm bred).

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 410 rum. En del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, men även ramper. Kan bli långa avstånd från hissen till rummet beroende på var man bor i hotellet. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns mot deposition.
Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1975 )
  • Renoverat ( 2017 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )
  • Hiss ( 8 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

  • Betalkort accepteras ( alla )
  • Kassafack på rummet ( ca 2 euro/dag )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool ( en pool uppvärmd nov-mar )
: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE