detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Abora Catarina

Säsong:

I närheten av Maspalomas sanddynor 
Trots att hotellet ligger efter huvudgatan som går genom Playa del Inglés så är läget relativt lugnt. I omgivningarna finns det gott om butiker och restauranger. Maspalomas berömda sanddynor ligger bara några kvarter bort och så gör även golfbanan. Hotellet passar dem som vill bo centralt och ha ett bra utbud av aktiviteter och faciliteter på hotellområdet. Hotellet har nyligen genomgått en renovering och känns modernt och stilrent. Här finns flera barer, en bufférestaurang, lekplats, frisör, biljard, bordtennis, tennisbana, flera småbutiker och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning och motionspass dagligen. Man har även ett stort och bra gym. Det finns två poolområden, varav det ena med en barnpool, och ett är uppvärmt (nov-mar). Hotellet erbjuder även transportservice till stranden ett par gånger per dag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, rymliga och moderna rum färgglatt inredda. Standardrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en eller två extrabäddar i en bäddsoffa (en vuxen el. två barn). Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), klinkergolv och balkong eller markterrass. Utsikt mot poolområde eller gata. Rymliga badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Ingen luftkonditionering eller fläkt på rummen.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik och ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 75, renoverat 2017. Totalt 402 rum. Hotellet är något slitet. En del trappor och nivåskillnader inom hotellområdet, men även ramper. Wifi i lobbyn (gratis), övriga utrymmen mot kostnad. Poolhandduk finns att hyra. Kassafack på rummet kostar ca 2 euro/ dag (feb-17). Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 8 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 5 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool ( uppvärmd nov-mar )
  • Pool ( uppvärmd nov-mar )
: Mot betalning