Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


IFA Buenaventura

https://www.detur.se/static/gran_canaria_hotel_ifa_buenaventura_s_ifabue/gran_canaria_hotel_ifa_buenaventura_s_00_ifabue.jpg

Måltider

All Inclusive IFA Buenaventura
 

Mat och dryck
Frukost 08:00-11:00 La Guitarra Restaurant. Buffé
Snacks 11:30-12:30 Picnic snackbar
Lunch 13:00-15:00 La Guitarra Restaurant. Buffé
Fika 15:30-17:00 Picnic snackbar. Kaffe, te & kakor
Middag 18:30-21:30 La Guitarra Restaurant. Buffé
Smörgåsar 22:00-23:00 Picnic snackbar

Varma och kalla samt lokalt tillverkade alkoholhaltiga drycker ingår mellan 11:00-23:00. Öppettiderna varierar mellan hotellets barer. Importerade drycker, cocktails, färskpressad juice, mousserande vin och energidryck är mot kostnad. Alla drycker serveras i glas. Vill man ha dryck i flaska så är det mot kostnad. Åldergräns 18 år för alkohol.

Aktiviteter och nöjen som är inkluderade
Underhållning, uppträdanden, motionspass, wifi i lobbyn, transportservice till stranden (2 turer per dag, extraturer mot kostnad), bordtennis, volleyboll, poolhandduk (deposition) och solstol & parasoll vid hotellets pool.

Aktiviteter och nöjen för barn
Barnpool, barnklubb (4-12 år, ej svensktalande) och lekplats.

Aktiviteter och nöjen ej inkluderade
Telefon, läkarvård, frisör, tvättservice, butiker, cykeluthyrning, betalkanaler på tvn, wifi på rummet, kassafack, massage, gym, bastu, biljard och tennis.

OBS! Hotellets ovanstående All inclusive-paketet med tider & datum är ungefärligt och kan förändras under säsongen beroende på efterfrågan och väderförhållanden. All inclusive-paketet upphör att gälla kl. 12:00 på avresedagen.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.

Halvpension
För bokning med halvpension ingår frukost och middag på hotellet. Övriga måltider och dryck är mot kostnad. Mer specifik information som öppettider osv. meddelas vid ankomst till hotellet.

Gäst under jul- eller nyårsveckan
Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte i All inclusive eller halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla middagsgäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan. 
 

GOOGLE REMARKETING CODE