Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


IFA Buenaventura

IFA Buenaventura

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Två fina poolområden
Ett stort hotell med gott om faciliteter så som flera barer, bufférestaurang, några småbutiker, frisör, massage, cykeluthyrning, lekplats, tennisbana, biljard och ett aktivitetsteam som ordnar lättare underhållning och motionspass dagligen. Hotellet passar framför allt barnfamiljer och medelålders par. Det finns även två bra poolområden (uppvärmda nov-apr till min 20 grader) varav det ena med en separat barnpool (ej uppvärmd). Hotellet ligger med gångavstånd till både centrum i Playa del Inglés och stranden. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga, ganska enkelt inredda rum (något slitna).
Standardrum (ca 42 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa (en vuxen el. två barn).
Alla rum har telefon, satellit-tv, klinkergolv och balkong. Badrum med badkar med dusch eller duschkabin (ett fåtal rum), toalett och hårtork.
Rummen på de tre översta våningsplanen är mot extra kostnad då de har bättre utsikt. Det finns fem handikappanpassade rum på förfrågan (dörren är 76 cm bred, hiss finns i en av poolerna). Minibar finns att hyra. Luftkonditionering kostar ca 60 euro/vecka + 20 euro i deposition för fjärrkontrollen.

Övrigt
Stads/turistområde med lokal trafik och ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som något störande. En byggnad med totalt 724 rum. Stora avstånd inom området. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns mot deposition. Hotellet ordnar transport till stranden ett par gånger per dag.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1973 )
  • Renoverat ( 2000. )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 8 )
  • Hiss ( 9 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( uppvärmda nov-apr )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:C/Ganigo no 6, Playa del Ingles

Telephone

:0034 928 761650

GOOGLE REMARKETING CODE