Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Corallium Dunamar

Säsong:

Officiell hotellklassificering **** 

Vuxenhotell med strandläge 
Hotellet ligger med en storslagen utsikt över den gyllengula sandstranden och samtidigt med närhet till butiker, barer och restauranger. Hotellets arkitektur är inspirerad av en pyramid vilket gör det lätt att känna igen på avstånd. På området finns flera barer, en bufférestaurang och några småbutiker. Även hotellets huvudpool (uppvärmd nov-mar) har en härlig utsikt över havet. Det finns ytterligare två poolområden (ej uppvärmda). På kvällarna kan man avnjuta levande musik. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Trevliga, relativt små rum inredda med stora fönster som släpper in mycket ljus.
Standardrum (bokas som Double Deluxe, ca 20 kvm) i huvudbyggnaden. Utsikt mot omgivningarna. Direkt havsutsikt mot tillägg (bokas som Double Deluxe with view).
Alla rum har två enkelsängar, telefon, satellit-tv, minibar (tom), vattenkokare med te- & kaffetillbehör, klinkergolv och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Luftkonditioneringsaggregatet går inte att ställa om till uppvärmning men mindre element går att låna vid behov.
Det finns 10 handikappanpassade rum på förfrågan.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik, närbelägna restauranger, barer samt ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 273 rum fördelade på två byggnader. Hissen når inte översta våningen i huvudbyggnaden. En del trappor och nivåskillnader inom området. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Solstolarna på stranden mot kostnad. Poolhandduk finns att hyra. Högst upp i annexbyggnaden finns det ett nudistområde. Hotellet vänder sig till gäster över 16 år.

Gäst under jul- eller nyårsveckan
Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte i halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla middagsgäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1972 )
  • Renoverat ( 2018 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 15 )
  • Hiss ( 5 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE