Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter El Chaparral

Lägenheter El Chaparral

Säsong:

Oas med bra läge
Mysigt litet lägenhetshotell som mer känns som en privat spansk villa. Här finns en liten, välskött trädgård med en trevlig grillplats som gästerna kan använda. I trädgården finns även en liten pool, men inte så mycket plats för solstolar kring denna. Istället finns en takterrass där man kan koppla av i en solstol. Hotellet har ett relativt centralt läge med närhet till det mesta i Playa del Inglés, men känns ändå som en avskärmad liten oas. För att nå stranden måste man korsa en gata samt gå nedför några trappor.

Lägenheterna
Rustika, trevliga tvårumslägenheter (ca 40 kvm) för upp till tre personer. Lägenheterna är relativt nyrenoverade men man har behållit en charmig äldre spanskinfluerad inredning med möbler i mörkt trä. Ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med ett välutrustat barkök och en sittgrupp med en bäddsoffa som fungerar som en extrabädd (1 x 1,8 m). Köksdelen med två eller fyra kokplattor, köksfläkt, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har satellit-tv, klinkergolv och balkong. Badrum med toalett och duschkabin. Rummen saknar a/c eller uppvärmningsmöjligheter, takfläkt finns i sovrummet. Det finns en nybyggd lägenhet som ligger under markplan. Trotts detta känns den ljus, mycket beroende på den ljusa och moderna inredningen samt stora fönster mot terrassen. Terrassen har ingen utsikt utan omges av vita väggar med ljusinsläpp uppifrån.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik som kan uppfattas som något störande. Byggt 1968, löpande renoveringar. En byggnad med totalt tio lägenheter. Ingen hiss, mycket trappor. Receptionen ligger i grannhotellet Montemayor, ca 30 m bort. Den har öppet mån, ons, fre mellan 09:00-16:00, samt helger vid in- och utcheckningar. Wifi i lägenheterna (gratis) och kassafack (ca 16 euro/vecka, jan-18). En större mataffär ligger ca 250 m bort.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Pooler

  • Pool ( ej uppvärmd )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Avda. De Madrid, 16, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 769986

GOOGLE REMARKETING CODE