detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Los Aguacates

Lägenheter Los Aguacates

Säsong:

Officiell hotellklassificering ** 

Lägenheter med närhet till Maspalomas sanddyner
Ett enklare lägenhetshotell med bra läge i hjärtat av Playa del Inglés. Här finns den fina sandstranden något kvarter bort och gott om butiker och restauranger i omgivningarna. Hotellet har en liten trädgård med ett fint poolområde med bra plats för solstolar.

Lägenheterna
Ljusa och rymliga lägenheter av varierande standard.
Tvårumslägenheter (ca 40 kvm) av äldre standard för upp till tre personer (något slitna). Ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med kokhörna, matplats och en extrabädd i bäddsoffa. Kökshörna med två kokplattor, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning.
Superiorlägenheter är nyrenoverade tvårumslägenheter. Dessa är moderna i inredningen och känns ljusa och inbjudande. I kokhörnan finns det även en mikrovågsugn.
Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv och balkong eller markterrass. Badrummen har badkar med dusch eller duschkabin (superiorlägenheter) och toalett. Alla lägenheter saknar a/c, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter.

Övrigt
Stads/turistområde med genomfartstrafik. Byggt 1974, löpande renoveringar. En byggnad med totalt 112 lägenheter. Korridorer och receptionsområde är av äldre stil och slitna. En större mataffär finns ca 300 m bort, mindre butik finns på hörnet av hotellet. Uttagsautomat finns ca 400 m bort. Wifi över hela området (mot kostnad). Kassafack finns i Superiorlägenheterna och kostar ca 17 euro/vecka (jan-18). Det finns en tvättomat på hotellet (betalas med mynt). Flera av lägenheterna är privatägda och hyrs inte ut.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( ej uppvärmd )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Calle Finlandia 1 San Bartolomé de Tirajana

Telephone

:0034 928 76 08 08