detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Montemar

Säsong:

Lägenheter för upp till fem personer
Ett enkelt men trevligt lägenhetshotell som även rymmer lite större familjer. Hotellet ligger två gator upp från stranden och i omgivningarna finns butiker, restauranger och ett vattenland. Hotellet har ett trevligt poolområde med en separat barnpool, tennisbana, biljard, lekplats och en bar. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Rymliga och ljusa lägenheter, traditionellt inredda (något slitna). Tvårumslägenheter för upp till tre personer. Ett sovrum och ett vardagsrum med ett barkök. Tvårumslägenheter för upp till fem personer med två sovrum och ett vardagsrum med barkök. Sovrummen har två separata sängar. Det finns en extrabädd i bäddsoffa i vardagsrummet. Barkök med två kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har satellit-tv, klinkergolv och balkong eller markterrass. (Väldigt låga balkonräcken med breda avstånd mellan spjälorna.) Badrummen har duschhörna eller badkar med dusch, toalett och hårtork. Rummen saknar a/c, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 1972, renoverat 2010. Totalt 42 lägenheter fördelade på två byggnader. En mataffär finns ca 100 m från hotellet. Det finns ingen hiss. Wifi i lobbyn (gratis) och på rummen (mot kostnad). Kassafack på rummet kostar ca 2 euro/dag (feb-17). Det finns en tvättomat på hotellet (betalas med mynt).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 4 )

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( ej uppvärmd )
: Mot betalning