Montemayor

https://www.detur.se/static/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_apmon/gran_canaria_apartmentos_montemayor_s_00_apmon.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ** 

Litet och mysigt lägenhetshotell
Endast två gator upp från stranden ligger detta lilla grön-vita lägenhetshotell. Omgivningarna känns lummiga och fridfulla trots det centrala läget med närhet till butiker och restauranger. Hotellet är byggt i en U-formation och på den ena kortsidan ligger ett litet poolområde med solstolar och som omges av en gräsmatta. I poolen finns tre massagestolar. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Ljusa och trevliga lägenheter, modernt inredda i skandinavisk stil. Tvårumslägenheter (ca 35 kvm) för upp till tre personer. Ett sovrum med två separata sängar och ett vardagsrum med ett barkök och en extrabädd i bäddsoffa (1 x 1,8 m). Barköket har två eller fyra kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv och stora balkonger eller markterrasser. Alla balkonger/markterrasser har två solstolar. Badrum med duschkabin och toalett. Alla lägenheter har varierande planlösning. Det finns ingen luftkonditionering i rummen, men takfläkt finns i både vardagsrum och sovrum.

Övrigt
Stads/turistområde med trafik. En byggnad med totalt 30 lägenheter. Ingen hiss. En mataffär finns ca 200 m från hotellet. Receptionen är bemannad mån, ons & fre mellan 09:00-16:00 och vid ankomster.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( ca 15.5 euro/vecka )
  • Internetuppkoppling ( wifi i rummen )

Pooler

  • Pool ( ej uppvärmd )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Avda. De Madrid, 16, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 769986

E-post

:info@apartamentosmontemayor.com