detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Parque Paraiso 2

Lägenheter Parque Paraiso 2

Säsong:

Moderna bungalows mitt i Playa del Inglés
När man kliver in genom grindarna på hotellet känns det som man förflyttas till en annan värld. Bakom murarna och omgivet av stora flervåningskomplex ligger denna lummiga oas. Längor med vita enplanshus breder ut sig i en parkliknaden trädgård. Mitt i trädgården ligger poolområdet och i anslutning till denna ligger hotellets bar som även serverar enklare rätter. Det finns även en bufférestaurang på hotellet som serverar frukost och middag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Ljusa och inbjudande lägenheter. Inredningen är modern, allt går i vitt med vita skinnsoffor och transperenta bord och stolar och inslag av grönt för att knyta an till parkkänslan utanför. Tvårumslägenheter (ca 45 kvm) för upp till tre personer med ett sovrum och ett vardagsrum. Trerumslägenheter (ca 52 kvm) för upp till fem personer med två sovrum och ett vardagsrum. Sovrummen har två separata sängar. Extrabädd i vardagsrummet i bäddsoffa. Kökshörna i vardagsrummet. De flesta lägenheterna har en kökshörna med diskbänk, litet kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare enkel köksutrustning. Några lägenheter två kokplattor istället för mikrovågsugn. Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv och markterrass med två solstolar. Ingång sker via terrassen. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. A/c-aggregatet sitter i vardagsrummet.

Övrigt
Stads/turistområde med genomfartstrafik samt ljud från folkliv som ibland kan uppfattas som störande. Byggt 1987, renoverat 2017/18. Flera små enplansbyggnader med totalt 122 lägenheter. Kassafack i rummen kostar 2 euro/dag + 10 euro i deposition (apr-18). Wifi finns gratis i lobbyn.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 1 )

Reception

  • Betalkort accepteras
  • Kassafack på rummet ( 2 €/day and 10 € deposit )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobbyn )

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middag )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Plaza de Ansite

Telephone

:0034 928 77 29 10