Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Bungalows Parque Paraiso 2

Bungalows Parque Paraiso 2

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Moderna bungalows mitt i Playa del Inglés
När man kliver in genom grindarna på hotellet känns det som man förflyttas till en annan värld. Bakom murarna och omgivet av stora flervåningskomplex ligger denna lummiga oas. Längor med vita enplanshus breder ut sig i en parkliknaden trädgård. Mitt i trädgården ligger poolområdet och i anslutning till denna ligger hotellets bar som även serverar enklare rätter. Det finns även en bufférestaurang på hotellet som serverar frukost och middag. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Ljusa och inbjudande lägenheter. Inredningen är modern, allt går i vitt med vita skinnsoffor och transperenta bord och stolar och inslag av grönt för att knyta an till parkkänslan utanför.
Tvårumslägenheter (ca 45 kvm) för upp till tre personer med ett sovrum och ett vardagsrum.
Trerumslägenheter (ca 52 kvm) för upp till fem personer med två sovrum och ett vardagsrum.
Sovrummen har två separata sängar. Extrabädd i vardagsrummet i bäddsoffa. Kökshörna i vardagsrummet. De flesta lägenheterna har en kökshörna med diskbänk, litet kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare enkel köksutrustning. Några lägenheter två kokplattor istället för mikrovågsugn. Alla lägenheter har klinkergolv, satellit-tv och markterrass med två solstolar. Ingång sker via terrassen. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.
Luftkonditionering i rummen ingår. Fjärrkontrollen fås mot en deposition på 20 euro. A/c-aggregatet sitter i vardagsrummet.

Övrigt
Stads/turistområde med genomfartstrafik samt ljud från folkliv som ibland kan uppfattas som störande. Flera små enplansbyggnader med totalt 122 lägenheter.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive eller halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.
 


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1987 )
  • Renoverat ( 2017/2018 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 1 )

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost- & middag )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Plaza de Ansite

Telephone

:0034 928 77 29 10

GOOGLE REMARKETING CODE