detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenhetshotell Babalu

Lägenhetshotell Babalu

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Lägenhetshotell med utsikt över Atlanten
På höjden ovanför Puerto Rico ligger detta lägenhetshotell fint placerat så att alla rum har fin pool- eller havsutsikt. Det består av en bågformad byggnad med ett ljust och luftigt poolområde på framsidan. Vid poolområdet finns två vuxenpooler (den ena är uppvärmd nov-mar), en barnpool, bar och biljard. I närheten ligger det populära shoppingcentret Europa med butiker, resturanger och barer. Trappor och en brant väg leder ner från hotellet till både stranden i Puerto Rico och även den vackra stranden Playa de Amadore. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

Lägenheterna
Tvårumslägenheter (ca 36 kvm) för upp till tre personer. Ett sovrum med två separat sängar och ett vardagsrum med extrabädd i bäddsoffa (relativt kort, rekommenderas till barn). Lägenheterna är ljusa och trevliga men med äldre inredning och av varierande standard.
Deluxelägenheter är renoverade tvårumslägenheter med en modernare inredning. De är utrustade med två solstolar på balkongen eller markterrassen. 
Alla lägenheter har klinkergolv, tv (lokala kanaler, mynt-tv i tvårumslägenheterna), balkong eller markterrass. Kokhörna med kylskåp, två kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn och enklare köksutrustning. Små badrum med duschhörna och toalett. Hårtork finns bara i Deluxelägenheterna. Lägenheterna saknar a/c, uppvärmningsmöjligheter eller fläkt.

Övrigt
Turistområde med lokal trafik och ljud från närliggande shoppingcenter som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 112 lägenheter. Hotellet gör mindre renoveringar årligen. En mataffär finns i shoppingcentret Europa som ligger ca 200 m bort. Ingen bussförbindelse från hotellet till stranden, men taxistationen ligger strax utanför.Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1989 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )
  • Hiss ( 2 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( 1 )
  • Bar, utomhus ( Pool Bar 09:30 - 22:30 )

Pooler

: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Avenida De La Cornisa 15, Puerto Rico

Telephone

:928560175