Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Lägenheter Hartaguna

Lägenheter Hartaguna

Säsong:

Vacker utsikt över Puerto Rico
Ett trevligt lägenhetshotell som ligger på höjden ovanför Puerto Rico med vacker utsikt över staden och havet. Det mysiga poolområdet (uppvärmd nov-apr) ligger på fjärde våningen och har fin utsikt och bra med plats för solstolar. För att nå ner till stranden och centrum så är det en del trappor. Den bekväma tar gärna en taxi tillbaka (ca 3 euro). Under vintrehalvåret är hotellet ett populärt val hos skandinaviska gäster.  Minimarket och biljard finns. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Lägenheterna
Ljusa, rymliga och trevligt inredda lägenheter. Enrumslägenheter (studio, ca 34 kvm)) för upp till tre personer. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Ett kombinerat sovrum/vardagsrum med kokhörna. Två separata sängar och möjlighet till en extrabädd i bäddsoffa (hård). Alla lägenheter har en garderob, klinkergolv, tv (lokala kanaler) och balkong eller terrasser (vån 1 & 4). Några balkonger/terrasser delas av två lägenheter. Kokhörnan har två kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Badrum med duschkabin och toalett. Det finns ingen luftkonditionering, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter på rummen.

Övrigt
Turistområde med trafik och folkliv. Byggt 1974, renoverat 2010. Totalt 61 lägenheter fördelat på två byggnader. Mycket trappor och nivåskillnader inom området. Hissen går mellan vån 0-4 & 5-7, mellan våning 4 och 5 är det trappor. Det finns ett minimarket på hotellet, närmaste större mataffär finns ca 600 m ifrån hotellet. Wifi över hela hotellet, även rummen (gratis). Kassafack på rummen kostar ca 12 euro/vecka (feb-18).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1974 )
  • Renoverat ( 2010 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )
  • Hiss ( ej mellan vån 4 & 5 )

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 12 euro/week (Feb 2017) )
  • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( uppvärmd nov-apr )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Avenida de la Cornisa no 16, 351 20 Mogan, Puerto Rico

Telephone

:0034 928 56 14 08 /

GOOGLE REMARKETING CODE