Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Beverly Park

Säsong:

Officiell hotellklassificering *** 

Vid stranden och bra med faciliteter
Detta mellanklasshotell har ett uppskattat läge, på gränsen mellan Playa del Inglés och San Agustín. Hotellet omges av en lummig trädgård med mycket träd och buskar. I denna finns tre vuxenpooler (en uppvärmd dec-mar) samt två barnpooler. På området finns även massage, frisör, bastu, biljard, bordtennis, minigolf, tennisbana, lekplats och ett aktivitetsteam som ordnar motionspass och underhållning flera dagar i veckan. Bar, snackbar och bufférestaurang. Hotellet ligger lugnare till, lite i utkanten av centrum men med gångavstånd till det mesta. En gata måste korsas för att man ska nå stranden. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Ljusa, ganska små men trevliga standardrum (ca 23 kvm) inredda i mjuka färger och trämöbler.
Två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd (blir väldigt trångt).
Alla rum har trägolv, telefon, tv (lokala kanaler) och balkong. Havsutsikt mot tillägg.
Badrum med toalett, badkar med dusch och hårtork.
Rummen saknar a/c, fläkt eller uppvärmningsmöjligheter. Alla rum är rökfria. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan. Rum mot gatan kan störas av ljud från biltrafik.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från hotellets poolområde som kan uppfattas som något störande. Totalt 469 rum. Poolhandduk finns att hyra. Hotellet är kontantlöst. Det innebär att när man checkar in så laddar man ett betalkort på hotellet med en valfri summa pengar som sedan används vid betalningar i barer m.m. När man checkar ut returneras återstående belopp.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive eller halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

: Mot betalning
GOOGLE REMARKETING CODE