Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Melia Tamarindos

Melia Tamarindos

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***** 

Välkänt hotell vid stranden
Stort och härligt hotell på stranden i San Agustín. Nedanför hotellet breder en lummig och prunkande trädgård ut sig. Hotellets stamgäster har var sitt träd med namnplakett i trädgården. Närmast stranden finns två inbjudande pooler (den större poolen är uppvärmd året runt). På området finns det gott om aktiviteter och faciliteter, bl.a. ett Spa, bastu, litet gym, biljard, bordtennis, squash, en tennisbana, minigolf och en lekplats. En separat barnpool ligger i anslutning till lekplatsen. Hotellet har även ett eget observatorium där de arrangerar kvällar för stjärnskådning. Det finns ett aktivitetsteam som ordnar underhållning, aktiviteter och motionspass dagligen. Det finns flera barer, en lunch restaurang i anslutning till ena poolen samt en bufférestaurang som serverar frukost och middag och som har sittplatser både inom- och utomhus. I området ligger svenska kyrkan och svenska skolan så det finns många skandinaviska inslag i omgivningarna. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga och välkomnade standardrum (ca 27 kvm) inredda i blå och vita toner. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), klinkergolv och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från närbelägna restauranger samt ljud från hotellets poolområde och underhållning som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 279 rum. En del trappor och nivåskillnader inom området, men även ramper. Det är drygt 200 m från huvudbyggnaden till stranden. Solstolar på stranden är mot kostnad. Konferensmöjligheter. Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns på området. I restaurangen gäller vårdad klädsel (långbyxor för män) till middagen. Hotellet tar ut en deposition på 100 euro vid incheckningen.

Gäst under jul- & nyårsveckan
Hotellet arrangerar en jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har All inclusive eller halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Byggnadsår ( 1974 )
  • Renoverat ( 2001 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )
  • Hiss ( 3 )
  • Hissen når alla våningsplan

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Retama 3, San Agustin, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 774090

GOOGLE REMARKETING CODE