Hotell Melia Tamarindos

https://www.detur.se/static/gran_canaria_hotel_melia_tamarindos_s_melt/gran_canaria_hotel_melia_tamarindos_s_00_melt.jpg

Säsong:

Välkänt hotell, vid stranden
Stort och härligt hotell på stranden i San Agustín. Nedanför hotellet breder en lummig och prunkande trädgård ut sig med två fina poolområden (den större poolen är uppvärmd året runt) och därefter kommer den fina sandstranden. På området finns det gott om aktiviteter och faciliteter, bl.a. ett Spa, bastu, litet gym, biljard, bordtennis, squash, en tennisbana och en lekplats. Hotellet har dessutom ett aktivitetsteam som ordnar underhållning, aktiviteter och motionspass dagligen. Det finns flera barer, en lunch restaurang i anslutning till ena poolen samt en bufférestaurang som serverar frukost och middag och som har sittplatser både inom- och utomhus. I området ligger svenska kyrkan och svenska skolan så det finns många skandinaviska inslag i omgivningarna. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga och välkomnade standardrum inredda i blå och vita toner och mycket mönster. Två separata sängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), klinkergolv och balkong eller markterrass. Havsutsikt mot tillägg. Badrummen har badkar med dusch, toalett och hårtork. Två handikappanpassade rum finns på förfrågan.

Övrigt
Strand/turistområde med trafik och ljud från närbelägna restauranger samt ljud från hotellets poolområde och underhållning som kan uppfattas som störande. Byggt 1974, renoverat 2000. En byggnad med totalt 279 rum. En del trappor och nivåskillnader inom området, men även ramper. Det är drygt 200 m från huvudbyggnaden till stranden. Solstolar på stranden är mot kostnad. Konferensmöjligheter. Wifi i allmänna utrymmen & rummen (gratis), ej vid poolerna. Poolhandduk finns att låna. Kassafack på rummet och luftkonditionering ingår. I restaurangen gäller vårdad klädsel (långbyxor för män) till middagen. Hotellet arrangerar jul- & nyårsmiddag. Denna ingår inte även om man har halvpension. Kostnaden för denna är obligatorisk för alla gäster på hotellet men ligger som en separat post på fakturan.


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Hiss ( 3 )
  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 7 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool ( ej uppvärmd )
  • Pool ( uppvärmd året runt )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Retama 3, San Agustin, Gran Canaria

Telephone

:0034 928 774090

Fax

:0034 928 774091

E-post

:melia.tamarindos@melia.com