Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Thalassa Sousse

Thalassa Sousse

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****

Populärt, familjevänligt hotell med vattenpark
Det här är ett livligt, fräscht och modernt hotell mellan Sousse och Port el Kantaoui med en stor trädgård och privat strand. Här finns en inbjudande och ljus lobby med sittgrupper. Hotellet har ett stort underhållningsteam (ej svensktalande) som arrangerar aktiviteter för både stora och små, dag- och kvällstid under högsäsong. Här finns ett rikt utbud av strand- och sportaktiviteter som windsurfing, jet-ski, vattenskidor, parasailing, bananbåt, trampbåt och beachvolleyboll. Dessutom finns en tennisbana, minifotboll, bordtennis och minigolf m.m. Flera poolområden, bland annat en vattenpark* (öppen maj-sep, där efter beroende på vädret). Hotellet har även en inomhuspool (uppvärmd vintertid). Det finns en fin Spa-anläggning och ett litet fitnesscenter. Flera barer och restauranger samt moriskt café och nattklubb. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad. Bussar till både Sousse och Port el Kantaoui stannar strax utanför hotellet.

Rummen
Bekväma, inbjudande och ljusa rum.
Standardrum (ca 36 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng med möjlighet till en extrasäng.
Familjerummen (ca 50 kvm) är en rymligare variant av standardrummen med plats för fyra personer. Alla rum har satellit-tv, telefon, klinkergolv, balkong eller markterrass. Minibar finns att hyra. Rymliga badrum som har toalett, badkar med dusch och hårtork. Luftkonditionering ingår, denna är centralstyrd och brukar vara igång juli-mitten av sep (beroende på väder).

Övrigt
Strand/turistområde utan störande trafik. Totalt 471 rum, varav 185 ligger i huvudbyggnaden och 271 i radhusliknande längor (bungalows) i trädgården. Nivåskillnader på området. Hotellet är lite slitet. Poolhandduk mot deposition. Uttagsautomat finns ca 400 m ifrån hotellet. *Vattenrutschkanorna i barnområdet har en max. ålder på 10 år. För att åka i de stora vattenrutschkanorna måste man vara minst 120 cm lång.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Tunisien har infört en skatt på alla hotellövernattningar. Denna skatt betalas direkt till hotellet/lägenhetshotellet vid incheckningen. Skattens storlek är reglerad efter vistelsens längd och boendets officiella klassificering. Observera att Deturs klassificering av boendet kan skilja sig ifrån den officiella klassificeringen. Skatten betalas i Tunisiska Dinarer och gäller för alla som har fyllt 12 år. Man behöver max betala för 7 övernattningar även om reslängden är fler nätter.
2 stjärnor: 1 TND/person och natt
3 stjärnor: 2 TND/person och natt
4-5 stjärnor: 3 TND/person och nattFaciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

 • Byggnadsår ( 1975 )
 • Renoverat ( 2006/07 )
 • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 3 )
 • Hiss ( 2 )
 • Hissen når alla våningsplan

Reception

 • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
 • Kassafack på rummet ( prisuppgift saknas )
 • Internetuppkoppling ( wifi över hela hotellet )

Restaurang / Bar

Pooler

 • Barnpool
 • Pool

Strand

 • Hotellstrand ( gratis solstolar )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Boulevard 14 Janvier, 4039 Sousse. Tunisia

Telephone

:+216 73 275 355

GOOGLE REMARKETING CODE