Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Alaaddin Beach Hotel

Säsong:

Officiell hotellklassificering ***

Charmigt vuxenhotell mitt på Kleopatrastranden
Ett charmigt, mindre hotell med ett fantastiskt läge mitt på Kleopatrastranden. Hela anläggningen har en arabisk touch med många fina mosaikdetaljer, bl. a. en färgglad entré. En rofylld trädgård och ett trevligt poolområde som ligger med utsikt över stranden och havet. På hotellet finns hamam, bar och en bufférestaurang. Under högsäsong anordnar hotellet turkisk afton en gång i veckan. Hotellet vänder sig till gäster som har fyllt 18 år. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.

Rummen
Inbjudande standardrum (ca 21 kvm) inredda i senapsgult, guld- och purpurfärger. Två enkelsängar eller en mindre dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng.
Alla rum har telefon, minibar (mot kostnad), vattenkokare, klinkergolv och balkong eller markterrass (ett rum av 65 saknar balkong). Trevliga badrum med duschkabin (några med väggfast dusch), toalett och hårtork. Rummen är av varierande storlek. Luftkonditionering i rummen ingår.

Övrigt
Turist/stadsområde med trafik, närliggande moské och ljud från närliggande barer och hotell som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 65 rum. Hissen når inte rummen som ligger ovanför lobbyn. Beroende på trafiksituationen måste transferbussen ibland stanna en bit ifrån hotellet. Uttagsautomat finns utanför hotellet. Hotellet har en åldersgräns på 18 år.
Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

Restaurang / Bar

  • Bar, inomhus ( i restaurangen )
  • Bar, utomhus ( strandbar )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost & middag )
  • À la carte ( 10:00 - 23:00 )

Pooler

  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( solstolar mot kostnad )
: Mot betalning