Hotell Azak Beach

https://www.detur.se/static/alanya_azak_beach_hotel_s_azakbe/alanya_azak_beach_hotel_s_00_azakbe.jpg

Säsong:

Ligger mitt på Kleopatrastranden
Hit reser par och vänner som vill ha nära till havet och centrum. Hotellet ligger mitt på Kleopatrastranden, med gångavstånd till centrum och med gott om butiker och restauranger i området. Hotellet består av två byggnader med var sitt litet poolområde, det ena soligt och det andra lite mer skuggigt. I byggnaden närmast gatan ligger receptionen samt ett populärt café. I byggnaden närmast havet finns restaurang, Spa, gym och bastu, och vid dess poolområde finns även en bar. Under högsäsong anordnar hotellet turkisk afton och levande musik någon gång i veckan. Några faciliteter mot kostnad.

Rummen
Enkla, trevliga standardrum, ca 32 kvm, de flesta med en dubbelsäng, några få med två separata sängar. Möjlighet finns till en extra bädd. Alla rum har klinkergolv, telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad) och balkong (låga balkongräcken med brett mellan spjälorna). Badrummen har duschkabin (15 rum med badkar), toalett och hårtork. Det finns två handikappanpassade rum* på förfrågan (badrumsdörren är 65 cm bred). Rummen i byggnaden närmast havet har alla direkt havsutsikt, rummen i den andra byggnaden har sned havsutsikt.

Övrigt
Turist/stadsområde med lokal trafik, en moské i närheten och ljud från hotellets egna poolområde kan uppfattas som störande. Byggt 1996, renoverat 2015/18. Totalt 84 rum fördelat på två byggnader. Konferensmöjligheter. *Det är ett par trappsteg om man vill komma in i byggnaden närmast gatan, men det går att ta sig runt denna. Hissen går inte ner till det turkiska badet, som ligger under markplan. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Uttagsautomat finns utanför hotellet. Wifi finns i allmänna utrymmen och på rummen (gratis). Kassafack kostar ca 15 euro/vecka (jul-17), luftkonditionering ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

Reception

  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 15€ /week ( 2017) )
  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & rum )

Restaurang / Bar

  • À la carte ( vid poolen )
  • Bar, inomhus ( lobbybar )
  • Bar, utomhus ( poolbar )
  • Matsal/bufférestaurang ( frukost & middag )

Pooler

  • Barnpool
  • Pool
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Saray Mah. Güzelyali cad. 07400 ALANYA

Telephone

:+ 90 242 511 73 66/

Fax

:+ 90 242 512 20 04 /

E-post

:info@azakbeach.com