Hotell Boulevard

https://www.detur.se/static/alanya_boulevard_hotel_s_boulev/alanya_boulevard_hotel_s_00_boulev.jpg

Säsong:

Officiell hotellklassificering ****  

Välbesökt och populärt hotell
Ett hotell med många återkommande gäster, mycket beroende på sin trevliga personal och hotellets charm. Från utsidan ser hotellet ut som de flesta andra, men snart inser du att det är ett härligt hotellområde fullt av överraskningar! Det här är ett av få centralt belägna hotell som har en trädgård med gräsmattor, och smådjur som kaniner och fåglar. Vid poolområdet finns en miniatyr av kalkstensklipporna ”Pamukkale”. Läget är perfekt, precis vid havet och huvudgatan med gångavstånd till allt vad Alanya har att erbjuda. På området finns barer, en buffé- och en turkiska à la carterestaurang. Det finns gym, hamam, bastu bordtennis, lekrum, barnklubb (ej skandinavisktalande personal), dart och biljard. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.

Rummen
Rymliga, inbjudande och traditionellt inredda standardrum för två personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, minibar (mot kostnad), satellit-tv, telefon, klinkergolv och små balkonger. Badrummen har duschkabin med väggfast dusch, toalett och hårtork. Ett handikappsanpassat rum finns på förfrågan. (Det finns bra med ramper runt hela hotellområdet men ingen ramp i entrén. Rummet ligger på 5:e våningen och hissdörren är 70 cm bred.)

Övrigt
Stads/turistområde med trafik, närbelägna restauranger, barer samt en moské som kan uppfattas som något störande. Byggt 1987/1991, renoverat 2012. Totalt 116 rum fördelade på två byggnader. Trappor och nivåskillnader finns på hotellområdet. Hissen når inte det översta våningsplanet i den ena byggnaden. Konferensmöjligheter. Uttagsautomat finns 50 m från hotellet. Wifi i lobbyn (gratis). Poolhandduk finns att hyra. Kassafack kostar ca 2 euro/dag (jul-17). Luftkonditionering på rummet ingår.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Reception

  • Internetuppkoppling ( wifi i lobby & vid pool )
  • Betalkort accepteras ( Visa & MasterCard )
  • Kassafack på rummet ( 2€/day (July 2017) )

Restaurang / Bar

Pooler

  • Barnpool
  • Pool

Strand

  • Hotellstrand ( solstolar mot kostnad )
: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Güller pinari mah. .Asim Tokus Bulvari. No: 45 07400 ALANYA

Telephone

:+90 242 513 72 20

Fax

:+90 242 513 72 22

E-post

:info@boulevard-hotel.com