detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Hotell Granada Luxury Resort All Inclusive

Hotell Granada Luxury Resort All Inclusive

Säsong:

Ett avkopplande lyxhotell med alla faciliteter man kan önska sig
Hotell Granada Resort ligger i det lugna Okurcalarområdet, ca 30 km utanför Alanya. Här infinner sig en överväldigande känsla av lyx och en välkomnande atmosfär. Det första man möts av när man kliver in i hotellet är pianobaren i den stora lobbyn, och därefter den storslagna utsikten över poolområdet och havet. På ena långsidan av hotellet finns de sju à la carte restaurangerna (tre öppna under lågsäsong) och den lilla shoppinggatan med ett flertal butiker. Längs stranden finns det stora poolområdet med flera pooler, varav en med tre vattenrutschkanor, solstolar och parasoller. Hotellet har även en privat pir där det är perfekt att och koppla av och njuta av utsikten över Medelhavet. För den som hellre vill bygga sandslott finns en liten sandstrand som är väldigt långgrund och passar utmärkt för barnfamiljer. Hotellet erbjuder många olika typer av aktiviteter på området så som bowling, biograf, stort gym, minigolf, två tennisbanor, hamam och barnklubb (ej svensktalande). Här finns även en fin Spa-avdelning med ett stort utbud av behandlingar att välja ibland och en inomhuspool (uppvärmd vintertid). Hela anläggningen är väldigt smakfull och genomtänkt. Några faciliteter/aktiviteter mot extra kostnad.

Rummen
Alla rum är rymliga och mycket elegant inredda. Standardrum med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng och möjlighet till en eller två extrabäddar i bäddfåtölj eller soffa. Utsikt mot hav eller trädgård. Det finns två varianter av familjerum som rymmer fyra personer. Family Room Land View består av två rum på var sitt våningsplan med en trappa mellan. Det ena rummet med en dubbelsäng och det andra med två separata sängar. Ett badrum på vardera våningsplan. Rummen ligger högst upp i huvudbyggnaden med utsikt över trädgården. Family Room Sea View har två sovrum och ett gemensamt badrum. ECO-rum ligger på bottenvåningen och är en något mindre variant av standardrummen, utan balkong och med begränsad utsikt. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (ingår), vattenkokare med te- och kaffetillbehör, parkettgolv och balkong (ej ECO-rum). Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria.
Sex handikappanpassade standardrum (garden view) finns på förfrågan. (Det går inte att nå konferensavdelningen med rullstol och sandstranden är även den svårtillgänglig.)

Övrigt
Turist/strandområde. Passerande trafik, ljud från det egna poolområdet och en närliggande moské kan ibland uppfattas som störande. Byggt 2010. Två byggnader med totalt 598 rum. Konferensmöjligheter. Poolhanddukar finns att låna. Piren vid stranden öppnar april/maj beroende på vädret. Wifi finns i lobbyn och på rummen (gratis). Uttagsautomat finns utanför hotellet. Kassafack och luftkonditionering i rummen ingår. Luftkonditioneringen är centralstyrd och vanligen endast i bruk från mitten av jun-sep, ibland endast vissa timmar på dygnet.
*Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).


Faciliteter

Avstånd

Allmänna faciliteter

  • Antal våningar (inkl bottenvån) ( 6 & 10 )
  • Hiss ( 6 )

Reception

Restaurang / Bar

Pooler

: Mot betalning
Kontaktinformation
Adress

:Alara Tourism Center, Okurcalar, Alanya - Antalya

Telephone

:0090 242 510 07 07